Palokärkien kausi käyntiin

Kauan odotettu Palokärkiedustuksen sarjakausi potkaistaan tänään käyntiin Tapulissa 19:15, kun nurmijärveläiset astelevat PuiU:n vieraaksi Uudenmaan piirin Kolmosen kolmoslohkon ottelussa.

Helsinkiläinen kotijoukkue on pelannut talven aikana verkkosivujensa mukaan viisi harjoitusottelua voittaen kaksi, pelaten yhden tasan ja häviten kaksi. Maaliero näissä otteluissa 12 tehtyä 18 päästetyn vastapainoksi. PuiU on rutinoitunut Kolmosen keskitason joukkue, joka on varsinkin kotonaan ollut viimeisten vuosien aikana hankala vastus myös Palokärjille.

Kauteen kovin odotuksin lähtevä NJS on pelannut talven aikana vahvasti, kukistaen kaikki kohdatut Kolmosen joukkueet kuitenkin häviten Ykkösen Gnistanille ja Kakkosen FC Espoolle. 9 harjoitusottelua ja 1 Regions’ Cupin ottelu kevään 2017 aikana ovat tuottaneet täten kahdeksan voittoa ja kaksi tappiota maalierolla 24-13. Täten kevät on ollut tuloksellisesti mainio, ja pelikin näyttää vuodenaikaan nähden hyvältä.

Loukkaantumisista pitkin kevättä kärsinyt nurmijärveläisporukka on saanut parsittua joukkonsa pitkälti kasaan sarjakauden avaukseen. Joukkueen tavoitteena on juhlia kauden päätteeksi nousua Kakkoseen, ja täten myös pyrkiä kukistamaan kaikki kauden aikana vastaan astelevat vastustajat. Tähän joukkoon kuuluu myös PuiU, ja alkuillasta nähdään kuinka Palokärkien kevään loistava harjoituskausi konkretisoituu sarja-avauksessa.

Kausi käyntiin!