NJS:n naisilla urhea taistelu PK-35:ttä vastaan

NJS:n naisten joukkue taisteli ennakkoluulottomasti Naisten Respect Suomen Cupissa hallitsevaa tuplamestaria PK-35:tä vastaan. Hieno taistelu taisi alussa jopa yllättää PK-35:n, joka ei heti päässyt kiinni omaan peliinsä. NJS:n harmiksi PK-35 onnistui kuitenkin jo 9 minuutilla avaamaan maalitilinsä, kun Tia-Maria Jaakonsaari sai maalinedusruuhkassa survottua pallon maaliin, vaikka katsomoon jo näytti, että pallo oli jo NJS:n maalivahdin Annika Kulhan hallussa.

Lopun puoliaikaa NJS taisteli edelleen vahvasti, eikä kunnioittanut nimekkäämpiä vastustajiaan. NJS ei kuitenkaan päässyt maalintekotilanteisiin ja Annika Kulha torjui varmasti PK-35:n yritykset. Näin tauolle mentiin 0-1 tilanteessa.

Toisten puoliajan alussa Paula Kantelinen kaatoi rangaistusalueella Ashley Rieferin ja Mette Barck laukoi annetun rangaistuspotkun varmasti maaliin. Yhdeksän minuutti myöhemmin Annika Kulha laukoi avauksensa päin Nette Kosoa, joka sijoitti pallon tyhjään maaliin.

Lopussa PK-35 vielä kaunisteli numeroita ensin Roosa Toivosen ja loppuvaihessa kahdella Netta Koson maalilla, joka sai ottelussa kasaan hattutempun. Näin ottelu päättyi vieraiden 0-6 voittoon.

Tappiosta huolimatta NJS:n asenne ja ote oli aivan toista luokkaa kuin sarja-avauksessa HJK/2:sta vastaan. Peli oli rohkeaa ja joukkue taisteli loppuun asti. Tästä ottelusta joukkue saa toivottavasti tuleviin otteluihin runsaasti itseluottamusta.

NJS:n parhaimmistoa olivat yhdestä kömmähdyksestä huolimatta maalivahti Annika Kulha, joka teki useita varmoja ja hyviä torjuntoja ja Cynthia Uwak, joka väläytteli osaamistaan.

NJS pelit jatkuvat kotiottelulla Järvenpään Palloseuraan vastaan sunnuntaina 7.5. klo 18 Klaukkalan tekonurmella.

NJS – PK-35 Vantaa 0-6 (0-1)

9″ 0-1 Tia-Maria Jaakonsaari

50″ 0-2 Mette Barck (rp.)

59″ 0-3 Netta Koso

68″ 0-4 Roosa Toivanen

82″ 0-5 Koso

90″ 0-6 Koso

NJS: Annika Kulha, Paula Kantelinen, Henrietta Helanne,  Heidi Rajakko, Emmiina Taivassalo, Rosa-Maria Lesch, Katri Nieminen (64 min Henna Suorela), Tia Laine, Emma Rantamaa (75 min Jenna Hippi), Tytti Kemppainen (79 min Lotta Kähkölä), Cynthia Uwak