Otteluennakko, N2D NJS – JäPS 7.5. klo 18.

NJS:n naisten joukkue aloittaa sarjakautensa kotiottelut sunnuntaina 7.5. klo 18 ottelulla Järvenpään Palloseuraa vastaan. Ottelu pelataan Klaukkalan tekonurmella.

Viime vuonna JäPS sijoittui sarjassa seitsemänneksi heti NJS:n jälkeen. Kevätkierroksen ottelu Järvenpäässä päättyi JäPS:n 1-0 voittoon, kun NJS taas voitti syyskierroksen ottelun 2-0.

Tämän kauden sarjan JäPS aloitti 4-1 kotivoitolla VJS:aa vastaan. NJS:han jäi maaleitta HJK/2:sta vastaan 3-0 päättyneessä ottelussa.

Kauden viimeisessä harjoitusottelussa viikko ennen sarjakauden alkua NJS voitti JäPS:n 3-2 Järvenpään monitoimihallissa Julia Jokirannan, Tia Laineen ja Cynthia Uwakin tehdessä NJS:n maalit. Tästä ei tietenkään voi vetää liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä, kun molemmat joukkueet vielä tekivät kokoonpanokokeiluja.

Lohko B:stä odotetaan tällä kaudella erittäin tasaista ja kovatasoista. Erinomaisen harjoituskauden pelannutta FC Espoota voidaan pitää lohkon ennakkosuosikkina. Se löi harjoitusotteluissa useammankin ykkösdivisioonan joukkueen. FC Espoo on parin viime vuoden aikana satsannut naisten joukkueeseen ja sillä on vahva halu saada joukkue ykkösdivisioonaan.

NJS:lla on vakaa aikomus ottaa sunnuntaina sarjakauden avausvoitto. Vaikka tiistain Suomen Cupin peli PK-35:ttä vastaan päättyikin lopulta selvään tappioon, pelissä oli paljon hyvää ja antoi joukkueelle varmasti uskoa tulevaan.

Joukkue toivottaa kaikki tervetulleeksi seuraamaan ottelua, johon on vapaa pääsy.