Otteluennakko, N2D NJS – MPS/2 13.5. klo 13

NJS:n naisten joukkue jatkaa sarjakauttaan lauantaina 13.5. klo 13 ottelulla Malmi Palloseura/2:ta vastaan. Ottelu pelataan Rajamäen tekonurmella.

Ottelu on vasta NJS:n toinen sarjaottelu tällä kaudella, kun edellinen ottelu JäPSiä vastaan jouduttiin perumaan viime sunnuntaina, kun ottelun tuomari ei antanut pelilupaa Klaukkalan tekonurmen huonon kunnon vuoksi. MPS/2 peli piti alun perin pelata Klaukkalan nurmella, mutta hitaan kevään takia kenttä ei ole vielä pelikunnossa. Näin ollen ottelu on viety Rajamäelle.

NJS:n kahtena kakkosdivisioonakautena MPS/2 on ollut joukkueelle ilkeä vastustaja. Kaudella 2015 joukkue oli ainoa, joka voitti NJS:n kahteen kertaan. Viime kaudella NJS voitti vieraissa 1-2, mutta joutui kotonaan tyytymään 0-0 tasapeliin. Sarjataulukossa MPS/2 päätyi kahdeksanneksi kaksi sijaa NJS:n taakse. Tämän kauden MPS/2 on aloittanut kahdella tappiolla FC Espoota ja FC Viikinkejä vastaan.

MPS/2 on kokeneiden ja meritoituneiden pelaajien joukkue. Christina Forssell ja Rosa Lappi-Seppälä ovat tuttuja pelaajia jalkapalloa seuranneille. Joukkueen kapteenina toimii viime syksynä 60 v täyttänyt pelaaja- ja valmentajalegenda Maija Liukkonen, jolla on takanaan 52 maaottelua ja myös valmentajana Suomen mestaruuksia. Joukkueen tekee vielä sinänsä mielenkiintoiseksi, että NJS:n päävalmentaja Pauliina Miettinen pelasi viime kaudella MPS/2:n maalivahtina.

NJS:llä on vakaa aikomus avata pelissä voittotilinsä ja saada samalla pistetilinsä auki. Henki joukkueessa on hyvä ja into pelaamiseen kova. Joukkueen pitäisi saada otteluun kasaan paras kokoonpanonsa.

Joukkue toivottaa kaikki tervetulleeksi seuraamaan ottelua, johon on vapaa pääsy.