Otteluennakko: Naisten Respect Suomen Cup NJS – PK-35

NJS kohtaa naisten Respect Suomen Cupin ensimmäisellä kierroksella hallitsevan tuplamestarin PK-35:n tiistaina 2.5. Rajamäen tekonurmella. Ottelu alkaa klo 19.00.

PK-35 vilisee maajoukkuepelaajia. Huhtikuun alun maaotteluissa Puolaa ja Tanskaa vastaan joukkueesta olivat mukana Mimmi Nurmela, Olga Ahtinen ja Kaisa Collin. Lisäksi Roosa Toivanen ja Ronja Ikonen olivat huhtikuun alussa 19-vuotiaiden maajoukkueen mukana Irlannissa EM-karsintaturnauksessa. Näin ollen NJS kohtaa varmaan historiansa tähän asti kovimman joukkueen. PK-35 on aloittanut Naisten liigan neljällä voitolla ja yhdellä tappiolla. Viime lauantaina joukkue voitti kotonaan Ilveksen 3-1.

NJS aloitti lauantaina puolestaan sarjakautensa Pallokentällä Helsingissä HJK/2:sta vastaan. HJK/2 on nousijajoukkueena selvästi satsannut kauteen ja siellä on useita entisiä maajoukkue- ja liigapelaajia. Osalla on liigakokemusta vielä viime kaudelta. Ensimmäisen puoliajan NJS pelasi lumisateessa kovaan vastatuuleen ja ei päässyt vaarallisiin hyökkäyksiin. HJK puolestaan sai aikaan kolme maalia. Toisella puoliajalla ottelu tasoittui, mutta kova lumisade aiheutti sen, ettei kunnon pelaamisesta tullut enää mitään, kun pallo ei tahtonut kunnolla kulkea lumisella kentällä. Näin pisteet HJK/2:lle luvuin 3-0.

PK-35:ttä vastaan NJS lähtee pelaamaan ennakkoluulottomasti ja yrittämään parhaansa, eikä missään nimessä etukäteen lyötynä.

Ps. ohessa vielä linkki PK-35:n otteluennakkoon:

PK-35 Vantaa aloittaa Suomen Cupin huomenna Nurmijärvellä