NJS tytöille menestystä Wasa Cupista 7.-9.7.17

NJS:n 05-, 09-sekä 08-syntyneet tekivät yhteismatkan aurinkoiseen Vaasaan tuoden turnausvoitot Nurmijärvelle.

NJS T05 Tähtitytöt osallistuivat turnaukseen kahdella joukkueella. Molempien joukkueiden pelivire oli mainio. Tähtityttöjen lila joukkue voitti koko turnauksen. Pinkki joukkue menestyi myös hienosti voittaen B-finaalin.

NJS T09 joukkue mitä päivittäin vahvistettiin 08-syntyneillä pelaajilla taisteli hienosti itsensä kolmanneksi 08-syntyneiden sarjassa.

NJS T08 joukkue pelasi vuotta vanhempien sarjassa saaden ensikokemuksia 8V8-pelistä. Isompi kenttä sekä pelaajamäärän lisäys ei kuitenkaan vauhtia hidastanut ja jännittävän finaalin jälkeen tuloksena turnausvoitto.

Pelien lisäksi menestystä tuli myös avajaiskulkueen tsemppihuudoissa, mitkä kuuluivat läpi turnauksen aina kotiin asti. Voitto- sekä kannustuslauluista tuli niin iso hitti, että 08-joukkue on menossa levystudiolle asian tiimoilta. Toivottavasti emme kuitenkaan menetä kaikkia pelaajia musiikkibisnekseen?

Turnaus mahdollisti eri-ikäisten pelaajien tutustumisen toisiinsa ja sitä kautta myös oman joukkueen kulttuurin jakamisen. Ikäkausien välistä yhteistyötä parhaimmillaan.