Otteluennakko: N2D: NJS – HJK/2, lauantai 29.7. klo 13, Klaukkalan nurmi

NJS:n naisten joukkue kohtaa syyskierroksen ensimmäisessä ottelussa lauantaina klo 13 Klaukkalan nurmella HJK/2:n. 

NJS naisilla jatkuvat kärkiottelut, kun se lauantaina kohtaa lohkossa kolmantena olevan HJK/2:n, joka on NJS:aa vain kaksi pistettä perässä sarjataulukossa. Keväällä lumimyrskyssä pelattu joukkueiden välinen ottelu päättyi HJK:n 3-0 voittoon. HJK teko tuolloin kaikki maalinsa ensimmäisellä puoliajalla kovaan myötätuuleen pelatessaan. Toisella puoliajalla NJS ei voinut käyttää hyödykseen myötätuulta, kun kenttä oli tuolloin muutaman sentin lumikerroksen alla.

HJK/2 on nousijajoukkue, joka voitti viime vuonna lohkonsa kolmosdivisioonassa ylivoimaisesti. HJK näyttää tehneen kakkosjoukkueensa kanssa strategiamuutoksen, kun joukkue pelasi useamman vuoden kolmosessa ilman haluakaan nousta ja nyt seuralla on kuuleman mukaan halu saada joukkue ykköseen asti. HJK/2 vilisee entisiä liiga- ja maajoukkue pelaajia ja saadessaan kaikki pelaajat mukaan, se on tosi kova. Nähtäväksi jää minkälaisella kokoonpanolla joukkue saapuu Klaukkalaan.

NJS sai viime ottelussaan FC Espoota vastaa paikoin pelinsä kulkemaan hyvinkin. Tuota hyvää otetta kaivataan nyt lauantainakin, jotta pysytään kärkikamppailussa ja saadaan hieman tehtyä eroa perässä tuleviin joukkueisiin.

NJS toivoo taas paljon väkeä katsomoon. Kioski on myös auki. Tervetuloa!