Otteluennakko: N2D NJS – FC Espoo, Rajamäen tekonurmi la 23.9 klo 13

Lohkovoitto on panoksena, kun NJS kohtaa naisten kakkosdivisioonassa FC Espoon lauantaina klo 13.

Lauantaina ratkeaa voittaako NJS lohkonsa ja jatkaa nousukarsintoihin, kun se kohtaa FC Espoon. Tilanne ennen ottelua on selvä: NJS johtaa lohkoa kolmella pisteellä ennen FC Espoota ja voittaa lohkon, jos se ei häviä tälle yli kolmella maalilla. On aivan varma, että FC Espoo yrittää ottaa tästä oljenkorresta kiinni ja tekee kaikkensa voittaakseen ottelun vähintään neljällä maalilla. Seura panostaa kovasti siihen, että sen naisjoukkue nousee ykkösdivisioonaan. Siitä osoituksena myös se, että joukkue on hankkinut syyskaudelle muutaman vahvistuksen. FC Espoo on ollut kahdessa viimeisessä ottelussaan vakuuttava: ensin se voitti syksyyn kovasti panostaneen HJK/2:n 4-2 ja päätti samalla HJK/2:n nousuhaaveet. Viime kierroksella FC Espoo voitti JäPS:n 5-0. Samalla varmistui JäPS:n putoaminen sarjatasoa alemmaksi. NJS on pelannut koko syyskauden ilman tappiota, ainoa tahra pistesarakkeessa on tasapeli FC Viikinkejä vastaan. Edellisellä kierroksella NJS otti taisteluvoiton FC Honka/2:sta. Peli sinänsä ei ollut parasta mahdollista, mutta koko joukkue antoi kaikkensa.

NJS:lla on vakaa aikomus, että pelit jatkuvat lauantain jälkeen vielä kaksi viikkoa. Joukkueessa on hyvä henki ja koko joukkue odottaa viikonlopun peliä. FC Honka/2.ta vastaan loistanut maalivahti Anette Helanne sai pelissä hyvän sisääntulon otteluun ja sitä kautta itsevarmuutta ja hänellä on koko joukkueen luottamus takanaan.

Nyt kauden ratkaisuhetkillä NJS tarvitsee enemmän kuin koskaan tukea kotiyleisöltä, jota toivotaan runsaslukuisena paikalle. Muistutuksena yleisölle, että koska Klaukkalan urheilupuistossa on NJS:n junnuturnaus, tämä NJS:n naisten historian toistaiseksi tärkein ottelu pelataan poikkeuksellisesti Rajamäen tekonurmella.