NJS:n ensimmäiset valmentajasopimukset kaudelle 2016 on tehty

 In Etusivu, NJS, P02, P06, P07, P08
Alex Laine, P08:n vastuuvalmentaja, sekä P02:n vs vastuuvalmentaja

Alex Laine aloittaa syksyllä perustettavan P08:n vastuuvalmentaja, sekä välittömästi P02:n vs vastuuvalmentaja

Asko Jortikka jatkaa P06 ja P07 vastuuvalmentajana

Asko Jortikka jatkaa P06 ja P07 vastuuvalmentajana

NJS on valinnut linjakseen joukkueiden valmentajien tason nostamisen entisestään. Laadukkaalla valmennuksella saamme nostettua pelaajien tasoa ja sitä kautta myös joukkueet menestyvät.

Valmennuslinjan mukaisesti nuoremmissa ikäluokissa vastuuvalmentaja vastaa koko ikäryhmän valmennuksesta sitomatta itseään mihinkään yksittäiseen tasoryhmään. Vastuuvalmentajan työhön kuuluu myös joukkueen apuvalmentajien kehittäminen.

Perinteisesti seuraavan kauden valmentajasopimukset on tehty vasta aivan kauden aloituksen kynnyksellä loka-marraskuussa. NJS haluaa varmistaa joukkueiden optimaalisen valmistautumisen tulevaan kauteen tekemällä vastuuvalmentajien kanssa sopimukset jo hyvissä ajoin. Tavoitteena on, että kaikilla ikäkausijoukkueilla on kauden 2016 vastuuvalmentaja tiedossa viimeistään elokuussa 2015.

Syksyllä perustettavan P08 ikäkausijoukkueen vastuuvalmentajaksi on nimetty Alex Laine. Alex on 24-vuotias viimeistä vuotta Vierumäellä liikunnanohjaaja AMK-tutkintoa suorittava nuorimies. Valmennuskokemusta Alexilla on Turun Nappulaliigasta ja FC Kuusysistä. Alex on suorittanut C-tason valmentajakurssin. Alex on seuran osa-aikainen työntekijä. Valmentamisen NJS:ssa Alex aloittaa välittömästi tuuraten P02 joukkueesta perheenlisäyksen johdosta valmennustauolle siirtynyttä Samu Piristä tämän kauden loppuun.

P06 ja P07 joukkueiden vastuuvalmentajana jatkaa Asko Jortikka. Seurassa tämän kauden ajan määräaikaisella työsopimuksella työsuhteessa olleen Askon työsopimus on vakinaistettu. Askon tekemiseen ollaan oltu tyytyväisiä sekä joukkueiden, että seuran osalta. Asko vastaa kahdesta ikäkausijoukkueesta sekä tekee seuralle töitä erillisen suunnitelman mukaan. Seura näki parhaana vaihtoehtona käyttää Askon panoksen P06 ja P07 ikäluokkiin, joiden kanssa hän on jo vuoden saanut työskennellä.

NJS tiedottaa uusista valmentajasopimuksista sitä mukaa, kun niitä solmitaan.

Lisätietoja Valmennuspäälliköltä.

Recent Posts