P08-ikäluokkajoukkueen ilmoittautuminen avattu

 In NJS, P08

Hei!

P08-ikäkausijoukkue perustettiin tiistaina 1.9.2015 ja nyt on aika ilmoittautua mukaan joukkueeseen. Käyttehän siis ilmoittautumassa MyClubin kautta sunnuntaihin 20.9. mennessä.

Talvikauden harjoitusajat ovat seuraavat:

  • Tiistai klo 17-18 (NJS-halli/Klaukkala)
  • Torstai klo 17-19 (Haikalan koulun Sali/Klaukkala)
  • Lauantai klo 13-15 (Rajamäen yläasteen sali)
  • Sunnuntai klo 18-19 (NJS-halli/Klaukkala)
  • Uudet harjoitusvuorot astuvat voimaan 21. syyskuuta alkaen. Harjoituksissa voi käydä oman innostuksen mukaan 1-4 kertaa viikossa.

Arvioitu kuukausimaksu on 45-50 € ja maksut laskutetaan etupainotteisesti kolmen kuukauden erissä. Poikkeuksena loppuvuosi, jolloin syys-joulukuun maksut (syyskuun osuus 30 €, muut kuukaudet normaalin kuukausimaksun mukaan) laskutetaan kerralla ja ne erääntyvät 12.10.2015. Lopullisen kuukausimaksun suuruuteen vaikuttaa luonnollisesti se, kuinka monta poikaa ilmoittautuu joukkueeseen mukaan. Kuukausimaksu sisältää harjoitusten lisäksi pelipaidat, omat pelitapahtumat, Hesa Cupin, Värisilmä-turnauksen sekä K-Citymarket-turnauksen. Muiden turnausten osalta maksut peritään erikseen kuhunkin turnaukseen osallistuvilta pelaajilta.

Joukkueen kuukausimaksun lisäksi seura laskuttaa kaikilta pelaajilta vuosittain jäsenmaksun (80 €) ja toimintamaksun (2 x 50 €). Nämä erääntyvät vuoden 2016 alkupuolella.

Joukkueenjohtajina tulevalla kaudella toimivat Paula Jousmäki ja Nina Saarimaa, rahastonhoitajana Lauri Sirenius, talkoo- ja turnausvastaavana Tapio Mikkonen ja varustevastaavana Tatu Ekroth. Vastuuvalmentajana toimii Alex Laine ja apuvalmentajiksi on tähän mennessä ilmoittautunut 10 vapaaehtoista. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan joukkueen toimintaan joko toimihenkilönä tai apuvalmentajana, laita viestiä paulajousmaki [at] gmail.com tai nykäise Alexia/apuvalmentajia hihasta treeneissä ja tule mukaan!

Järjestämme joukkueeseen ilmoittautuneiden pelaajien vanhemmille vanhempainillan lokakuun alkupuolella.

Mikäli teille tulee kysyttävää joukkueen toimintaan liittyen, otattehan yhteyttä sähköpostitse paulajousmaki [at] gmail.com tai nsaarimaa [at] gmail.com.

Lämpimästi tervetuloa mukaan P08-ikäkausijoukkueeseen!

Terveisin P08-JoJot Paula Jousmäki ja Nina Saarimaa

Recent Posts