P08 Champions Cup -halliturnauksessa Turussa

 In Etusivu, NJS, P08

Lokakuun alusta innolla toiminut P08-ikäkausijoukkue osallistui viikonloppuna ensimmäiseen turnaukseensa kahdella peliryhmällä. Pelikokemusta lähdettiin hakemaan Turussa järjestetystä Champions Cup -halliturnauksesta. Päivään sisältyi kuusi ottelua per peliryhmä ja tapahtuma tarjosikin pojille hyviä pelejä, upeita onnistumisia ja hienoja elämyksiä fudiksen parissa.

Haastesarjassa pelannut Sininen peliryhmä voitti alkulohkossa TuNL Kupittaa 08:n 4-0 ja LoPa 08/09:n 8-0. Ilvestä vastaan pelattu ottelu päättyi niukkaan 2-3 tappioon. Jatkopeleissä NJS/Sininen kaatoi kaikki vastustajat ja sai lopulta RaiFua vastaan pelatun jännittävän pelin ja rangaistuspotkukilpailun päätteeksi haltuunsa Champions Cupin haastesarjan voiton ja upean pokaalin.

Kilpasarjassa pelannut Musta peliryhmä hävisi alkulohkon erittäin tasaiset pelit niukasti. Ryhmä tsemppasi hienosti läpi koko turnauksen ja paransi peliään ottelu ottelulta. Viimeisestä ottelusta, joka oli revanssi jo aiemmin päivällä kohdatun FC Rauman kanssa, irtosikin jo ansaittu 5-0 voitto.

Kiitos kaikki NJS P08 -pojat hienosti sujuneesta turnauksesta ja mahtavasta tsempistä! Ja onnea Sinisen peliryhmän pelaajille & valmentajille turnauksen voitosta!

IMG-20151115-WA0002

NJS/Sininen: valmentajat vasemmalta Marko Järvinen, Tero Nurmi, Tuomas Salo, Hadi Ismaeel ja Mikko Sorri. Pelaajat vasemmalta Nikolas Liimatainen, Niklas Salo, Lauri Sorri, Tuukka Koponen, Lenni Järvinen, Jani Ritvanen, Iiron Ismaeel ja Milo Nurmi.

WP_20151114_18_13_31_Pro

NJS/Musta: Takarivi vasemmalta Jyri Malmström, Peetu Malmström, Lauri Kettinen, Eelis Sainio, Sami Lailio, Marko Turunen. Eturivi vasemmalta: Patrik Turunen, Luka Jousmäki, Niklas Hellberg sekä Roope Kotonen.

Recent Posts