P03 hopealle FC Legiruksen ”No to racism”-turnauksessa

 In Etusivu, NJS, P03

p03legirus2015hopeaaTurnauksessa oli mukana kahdeksan pääkaupunkiseudun kilpajoukkuetta. Tulos oli hyvä ja turnaus antoi pelillisesti paljon oppia joukkueelle joka vasta hakee ensiaskeliaan 11v11 pelimuotoon.

Noin kuukauden aikana on täyden kentän pelimuotoa pelattu nyt kahdessa kotimaan turnauksessa ja Liettuassa Ateitis Cupissa. Liettuan todella antoisalla turnausmatkalla tehtiin myös ikäluokkien välistä yhteistyötä kun mukana pelaajia 02,03 ja 04 ikäluokista. Matkalla päästiin pelaamaan kaikkiaan seitsemän tärkeää kansainvälistä kokemusta antanutta peliä. Harjoituspeli kaksi vuotta vanhempia vastaan ja alkulohkopelit hävittiin, jatkolohkon sijoituspelit voitettiin. Hävitytkin pelit yhtä lukuunottamatta olivat varsin tasaisia ja olisivat nappisuorituksella voineet kerryttää enemmänkin pisteitä. Reissu sujui muutenkin hienosti ja oli kaikille todella ikimuistoinen kokemus.Samalla se oli päätös Olli Variksen kolmivuotiselle vastuuvalmentajapestille. ISO KIITOS OLLILLE!

Marraskuun alusta joukkueen vastuuvalmentajana aloitti Jukka-Pekka ”Juice” Toivonen ja kakkosvalmentajana Joonas Järvenpää. Joukkueesta on huokunut iloinen ja aktiivinen tekemisen meininki. Kun kuukauden sisällä on toteutettu myös koko ikäluokan yhteinen hienosti sujunut leiri Pajulahdessa, niin näistä lähtökohdista on mukava hioa ja rakentaa talven aikana koko ikäluokalle uusia 11v11 ja 8v8 pelimuotoja ja pelitapaa kohti ensi kauden sarjapelejä

.p03ateitis2015

Recent Posts