NJS:lle tunnustus laadukkaasta seuratoiminnasta

 In Etusivu, NJS

Sinetti-logo-200x300Nurmijärven Jalkapalloseura sai Valon ja urheilun lajiliittojen myöntämän laatusinetin 20.8.2016. Sinettiseurat ovat lasten ja nuorten urheilun kärkiseuroja, jotka täyttävät lajiliittojen, Valon ja Olympiakomitean laatimat Sinettikriteerit. Tunnustuksen takana on suunnitelmallinen työ urheilevan lapsen ja nuoren parhaaksi – kasvun ja kehityksen tukeminen, turvallisen urheilijapolun mahdollistaminen sekä lapsuuden kunnioittaminen.

Lasten ja nuorten urheilussa tärkeää on ilo, innostus, oppiminen ja kehittyminen sekä kaveruus ja yhdenvertaiset mahdollisuudet osallistua. Nurmijärven Jalkapalloseuran arvoissa todetaan yhteinen halu tehdä asioita tosissaan, mutta ei liian vakavasti, jolloin mielenkiinto ja tekemisen ilo säilyvät. Tavoitteena on ollut luoda jalkapallon harrastusmahdollisuuksia jokaiselle lapselle, jokaisen omista lähtökohdista ja tarpeista käsin. Tavoitteissa on onnistuttu, sillä seurassa on löydetty Palokärkisydän – yhteiset toimintatavat ja periaatteet, joilla laadukasta lasten ja nuorten toimintaa on voitu toteuttaa.

Sinettiseurat ovat aktiivisia ja kehityshaluisia seuroja – lajiensa ja paikkakuntiensa parhaita. Sinetin saaminen on seuralle kunnia-asia, mutta se tuo seuralle myös vastuuta. Sinetti on lupaus laadusta ja laadukas toiminta on mahdollista vain aktiivisten, kasvatusvastuustaan tietoisten aikuisten avulla. Te vanhemmat, ohjaajat, valmentajat, seurajohtajat ja muut toimijat, olette onnistuneet tehtävässänne urheilevan lapsen ja nuoren kasvun tukemisessa, ja täyttäneet paikkanne esimerkin antajina.

Kiitos jokaiselle Teistä!

http://www.sport.fi/en/urheiluseura/sinettiseurat/sinettiseurat-lajeittain#Jalkapallo

Recent Posts