T06-07 voittojen tiellä ArosCupissa

 In Etusivu, NJS, T06, T07

NJS T06/07-joukkueet pelasivat ensimmäiset kansainväliset ottelunsa Ruotsin Västeråsissa 29.6.-2.7.17. Ruotsin muuttuneiden sääntöjen johdosta turnauksessa ei kyseisissä ikäluokissa pelattu sijoituksista vaan joukkueet olivat jaettu tasolohkoihin, missä jokainen joukkue sai kuusi peliä.

T06 osallistui turnaukseen kahdella joukkueella:

NJS sininen pelasi E11-kilpasarjassa ollen lohkonsa kärjessä voittaen viisi ottelua, yhden ottelun päättyessä tasapeliin. Joukkueen maaliero kuuden ottelun jälkeen 19-4.

NJS keltainen pelasi E-11 yleissarjassa kamppaillen hienosti jokaisessa ottelussa. Joukkueen saldoksi 3 voittoa, 1 tasapeli sekä 2 tappiota, maalieron ollessa 19-9.

T07 pelasivat E10-sarjaa, missä ei tasolohkoja ollut käytössä. Joukkue koostui 07- sekä 08-syntyneistä pelaajista. Joukkue oli oman lohkonsa kärjessä voittaen viisi ottelua, yhden ottelun päättyessä tasapeliin. Joukkueen maaliero 28-4 kuuden ottelun jälkeen.

Otteluiden lisäksi turnausmatkasta saatiin roppakaupalla itseluottamusta tulevaan. Paljon yhdessäoloa ja joukkueena toimimisen vahvistumista kuten myös yksittäisen pelaajan itsenäistymistä ja omatoimisuutta.

”Sinivalkoisten”-lasien takaa katsottuna voitimme turnauksen kaikilla mittareilla…

 

Recent Posts