Otteluennakko: N2D NJS – PK-35/2

 In N1, N1 Ennakot, NJS

Klaukkalan nurmi su 19.8. klo 15.30

NJS kohtaa naisten kakkosdivisioonassa PK-35/2:n sunnuntaina klo 15.30.

NJS jatkaa pelejään sunnuntaina, kun se kohtaa nousijajoukkueen PK-35/2:n. Kevätkierroksen ottelu päättyi NJS:n 0-2 voittoon Oona Seveniuksen tehdessä NJS:n molemmat maalit. PK-35/2 aloitti kauden hyvin, mutta on nyt pudonnut 13 ottelun jälkeen sarjassa kahdeksanneksi 15 pisteellä ollen kaksi pistettä putoamisrajan yläpuolella. Kaksi viimeistä joukkueen ottelua on päättynyt niukkoihin tappioihin.

NJS koki viime kierroksella ensimmäisen pistemenetyksen kuuteen kierrokseen, kun pelasi 0-0 FC Kuusysin kanssa. Positiivista oli, että ottelu oli jo neljäs peräkkäin, jossa joukkue piti maalin puhtaana. Kun sarjaa johtava HJK/2 kärsi 4-6 tappion VJS:lle, NJS otti kärkeä kuitenkin pisteellä kiinni. Samaan aikaan FC Espoo voitti EBK:n 4-2, joten kärki tiivistyi selvästi. Nyt HJK/2 johtaa lohkoa 27 pisteellä 14 ottelusta, NJS:lla on 11 pelistä 26 pistettä ja FC Espoolla on 23 ja EBK:lla 22 pistettä 13 pelistä. Myös vähemmän otteluita pelanneet FC Viikingit ja FC Kuusysi ovat teoriassa samoissa pisteissä espoolaisjoukkueiden kanssa. Joten mitä tahansa voi vielä sattua, kun joukkueet pelaavat sarjassa 18 ottelua.

Viime ottelussa NJS sai jobinpostia, kun joukkueen maalintekijätilastoa johtavalta Alexis Bredeaulta meni eturistiside poikki polvesta ja hänen kautensa päättyy siiheen. Hän on vielä katsomassa sunnuntain pelin ja palaa ensi viikolla takaisin Yhdysvaltoihin.

NJS toivoo taas runsaslukuista kotiyleisöä. Sunnuntaille ennustetaan vielä mukavaa kesäsäätä ja kioskikin on auki. Kun luvassa on vielä hieno peli, joten mikä olisi parempi tapa viettää sunnuntai-iltapäivä.

Ottelun jälkeen joukkue pitää kaikille halukkaille junioreille futisklinikan, jossa on hauskoja, kilpailullisia ja motivoivia treenejä. Eli junnut ovat tervetulleita kannustamaan naisia ja sen jälkeen osallistumaan ilmaiseen futisklinikkaan.

Recent Posts