Naiset lohkovoittoon

 In Etusivu, N1, N1 Raportit, NJS

NJS:n Naiset varmistivat lohkovoiton ja karsintapaikan voittamalla Lepan 0- 1 Leppävaarassa sunnuntaina 9.9. pelatussa ottelussa.

Naiset lähtivät otteluun tilanteessa, jossa NJS:llä oli voitolla mahdollisuus varmistaa lohkovoitto ja karsintapaikka ykkösdivariin. Lepalla tilanne oli täysin toinen, joukkue on matkalla kohti kolmosdivaria lohkon heikoimpana.

Ottelu alkoi NJS:n vahvalla painostuksella ja peliä olikin pelattu vain 7 minuuttia kun NJS:n kulman jälkitilanteesta NJS:n kulmatilanteiden avainpelaaja Paula Kantelinen viimeisteli pallon maaliin. Näin vierasjoukkue 0- 1 johtoon. Peli jatkui vahvalla NJS:n painostuksella ja monta kertaa näyttikin pelin kääntyvän vieraille selkeästi. Lepa pystyi kuitenkin hienosti pääsemään peliin mukaan, vaikka NJS sai peräti kolme kulmaa seuraavien 10 minuutin aikana. NJS onnistui vielä ennen puoliaikaa murtamaan Lepan puolustuslinjan NJS puolustaja ”Nalle” Leschin hienolla nousulla ja vedolla, sekä Sarah Wasserin läpisyötöllä ja Henna Suorelan vetoyrityksellä, näistä ei kuitenkaan kotijoukkueen onneksi maaleja syntynyt.

Puoliajalta palattiin kentälle 0- 1 tilanteessa eikä pelaajavaihtoja tehty. Lepa pääsi paremmin peliin mukaan toisella puoliajalla ja aiheutti muutaman haasteellisen tilanteen NJS:lle. NJS:n keskikentän pohjalla pelannut Tytti Kemppainen piti kuitenkin hienosti Lepan hyökkäykset kurissa, eikä kotijoukkue päässyt tasoittamaan. Peliä oli pelattu 60 minuuttia kun NJS oli jälleen kulman viimeistelyssä lähellä toista maalia. Hyviä maalintekotilanteita luotiin pelin loppua kohden runsaasti ja pallo päätyi yhdessä tilanteessa jopa Lepan verkkoonkin, mutta tilanne tuomittiin lopulta NJS:n pelaajan käsivirheeksi. Ottelun viime minuuteilla Lepan maalivahti osoittautui todella tärkeäksi pelaajaksi kotijoukkueelle sillä hän torjui hienosti NJS:n vedot ja ottelu päättyi näin ollen 0-1 tilanteeseen.

NJS jatkaa sarjaa vielä kahdella ottelulla ennen nousukarsintaa. Seuraava ottelu on 16.9. Vuosaaressa FC Viikinkejä vastaan.

NJS:n Oona Sevenius taistelamassa pallosta.

Recent Posts