Otteluennakko: N2D NJS – FC Honka/2

 In N1, N1 Ennakot, NJS

NJS kohtaa naisten kakkosdivisioonassa kauden viimeisessä sarjaottelussaan FC Honka/2:n Klaukkalan nurmella lauantaina klo 13.00.

NJS:lla on edessään viimeinen sarjaottelu ennen viikon kuluttua alkavaa nousukarsintaa. Sijoitusmielessä NJS:lla ei ottelulla ole mitään merkitystä, mutta FC Honka/2:lla on vielä pelissä sarjapaikka ensi kaudelle. LePa on ollut jo muutaman kierroksen ajan varma putoaja, mutta FC Honka/2, PK-35/2 ja VJS taistelevat vielä putoamista vastaan. Tilanne ennen viimeistä kierrosta on se, että VJS:lla on 19 ja FC Honka/2:lla sekä PK-35/2:lla 18 pistettä. Tällä hetkellä PK-35/2 on putoajan paikalla, kun sillä on vähemmän tehtyjä maaleja kuin FC Honka/2:lla. Maaliero joukkueilla on sama. PK-35/2 kohtaa kotonaan FC Kuusysin ja VJS Leppävaarassa LePan. Kaikki viimeisen kierroksen ottelut alkavat klo 13, joten mihinkään spekulointeihin ennen ottelua ei pystytä.

Kevätkierroksen ottelun Espoon Tapiolassa NJS voitti 0-3 (0-1) Tytti Kemppaisen, Alexis Bredeun ja Henna Suorelan maaleilla.

Vaikka ottelulla ei periaatteessa mitään merkitystä NJS:lle, on se kuitenkin viimeinen tilaisuus kunnon peliin ennen nousukarsintoja. Sen ja pelitemmon ylläpitämisen vuoksi joukkue lähtee otteluun varmasti tosissaan. Terveystilanne joukkueessa on hyvä. Tosin Sarah Wasserilla on ollut viikolla ongelmia nilkkansa kanssa, joten hänen pelaamisensa vielä epävarmaa.

Klaukkalan urheilupuistossa on kunnolla säpinää lauantaina, kun ottelun kanssa samaan aikaan NJS järjestää nuorempien ikäluokkien CM-turnauksen. Tässä on siis katsojilla hyvä tilaisuus nähdä myös nuorempien pelejä, samoin kuin nuoret tulevaisuuden lupaukset voivat tulla katsomaan NJS:n naisten peliä.

Kuva ottelusta NJS – FC Espoo

Recent Posts