T05 ja T06 uuteen kauteen yhtenä joukkueena

 In Etusivu, NJS, T05, T06

T05 ja T06 –joukkueet aloittivat kauden 2018-19 uusista lähtökohdista, kun joukkueet laittoivat hynttyyt yhteen. Kahden ikäluokan yhteistoiminta mahdollistaa jokaiselle pelaajalle omaa tasoaan ja innostustaan vastaavaa toimintaa, ja tukee myös yksittäisen pelaajan kehitystä paremmin. Ajankohta yhdistymiselle on erinomainen, sillä T05 aloittaa 11v11 pelit tulevalla kaudella ja T06 seuraavalla. T05-06 -joukkueessa pelaa 56 motivoitunutta tyttöä. Joukkuetta luotsaa vastuuvalmentaja Mikko Ranta, apunaan erinomainen joukko tuttuja apuvalmentajia: Anni Lievonen, Mika Borenius, Marko Viitanen, Marko Saloranta sekä Kenneth Salo. Joukkueenjohtajina joukkueen peräsimessä jatkavat Milla Vesanto, Liisa-Mari Niininen ja Riitta Rahkila. Rahastonhoitajina joukkueessa jatkavat: Jonna Lehtinen ja Katja Kettunen.

Uudistuneen joukkueen treenikausi käynnistyi marraskuun alusta, ja koko porukka on ollut innolla mukana treenaamassa ja tutustumassa uusiin valmentajiin ja pelikavereihin. T05-06 treenaa talvikaudella 3-4 kertaa viikossa ja tavoitteena on kehittää pelaajien peruskuntoa, yhteishenkeä ja totta kai futistaitoja.

Notkuvat herkkupöydät

Uuden joukkueen yksi tärkeä tavoite on ryhmäytyminen, ja tällä ajatuksella joukkueenjohtajat pistivät Halloween-teemaiset bileet pystyyn pelaajille, toimihenkilöille ja vanhemmille lauantaina 10. marraskuuta Klaukkalan Roinelassa. Juhlissa nähtiin erilaisiin kauhuasuihin pukeutuneita pelaajia sekä toimihenkilöitä, eikä tekoverta oltu maskeissa säästelty! Lisäksi paikanpäältä löytyi vielä laatikoittain teemaan sopivia asusteita sekä maskeerauspiste, jos jollain oli jäänyt panostaminen kotona vaiheeseen. Roinela oli koristeltu hyytävän hienosti, ja tunnelma oli todellakin katossa.

Juhlat lähtivät liikkeelle herkkuja notkuvasta tarjoilupöydästä, johon pelaajat ja vanhemmat olivat leiponeet teemaan sopivia herkkuja, leivonnaisten lisäksi pöydästä löytyi muutakin suolaista ja makeaa purtavaa. Illan verihyytelöboolista vastasi itse pääpiru punaisessa viitassaan. Mmm… maistuvaa!

Illan ohjelmasta vastasivat Jojot, ensimmäinen ohjelmanumero oli ”muodonmuutos valmentajille”, jossa tytöt jaettiin kuuteen ryhmään ja jokainen ryhmä tuunasi yhden valmentajan. Tehtävän lopuksi ryhmät esittelivät aikaansaannoksensa sekä kertoivat tarinan luomansa hahmon takana. Tytöt pistivät todenteolla haisemaan ja valkuista muodostui mm. Angrybirds-viikinki-prinsessa, Krokotiilimies, Kaunis-Leena.

Tuunaa valmentaja -tehtävän tulokset

Toisessa ohjelmanumerossa tytöt jatkoivat ryhmätyöskentelyä ja loivat huikean hienot personoidut diplomit valmentajille. Tässäkin tehtävässä luovuus ja huumori kukki, ja lopputulokset olivat toinen toistaan hulvattomampia, eikä pieneltä leikkimieliseltä roastaukseltakaan säästytty.

Illan aikana palkittiin myös edellisen kauden menestyjät. T06-joukkueesta palkinnot menivät Kaisalle ja Maija Markukselle, ja T05-joukkueesta Mintulle, Eveliinalle ja Erikalle. Valmentajista palkittiin Marko Saloranta. Illan teeman mukaisen ”illan paras asu” –palkinnon pokkasi Lilja, viimeiseen asti hiotulla huikealla luuranko-asullaan.

Diplomi-tehtävän tuotoksia

Ohjelman päätteeksi jäi vielä aikaa hengailla kavereiden kanssa ja pistää illan look uusiksi. Tytöt, toimihenkilöt ja vanhemmat viihtyivät erinomaisesti ja ryhmäytyminen otti ensimmäiset askeleensa. Bileistä kotiin lähti iso joukko hymyileviä tyttöjä ja vanhempia, tästä on hyvä jatkaa treenaamista yhtenä isona joukkueena!

-KP

Recent Posts