T06 Kannonkoskella ekassa ison kentän turnauksessa

 In Etusivu, NJS, T06

Viikonloppuna pelattiin T06-joukkueen ensimmäinen 11v11 -turnaus. Suurimmalle osalle tytöistä kyseinen turnaus oli ensikosketus ison kentän peliin, ihan oikeaan jalkapalloon 😊 Joukkue lähti perjantaina illalla kohti Kannonkoskea, jossa turnaus pelattiin. Majoituimme Piispalan leirikeskuksessa, jossa turnauksen pelitkin pelattiin. Piispalassa oli kivat majoitustilat ja saimme majoittua neljän hengen huoneissa. Pitkän ajomatkan päälle maistui iltapala ja siitä siirryimmekin unten maille.

Lauantain ensimmäinen peli pelattiin JyPK:iä vastaan, pelin alkupuoliskolla vastustaja oli hieman liukkaampi ja toiselle puoliskolle lähdimme 2-0 takaa-ajoasemista. Pelin toinen puoliaika oli jo parempi ja nousimme kahdella maalilla tasatilanteeseen. Lopulta JyPK oli kuitenkin parempi, vieden pelin 3-2. Toiseen peliin vastustajaksi asettui KPV. Peli lähti käyntiin erinomaisesti ja pääsimme tykittelemään maaleja oikein urakalla. Ottelu päättyi lopulta meidän voittoon 4-1. Alkusarjan viimeisen pelin pelasimme PU-62:sta vastaan. Peli oli hieman hidastempoinen eikä meilläkään syöttöpeli alkanut oikein kunnolla kulkemaan. Maaleja saimme kuitenkin tehtyä, ja ottelu päättyi meidän 5-1 voittoon. Sijoituimme alkusarjassa lohkossamme toiseksi.

Sunnuntaina oli luvassa kaksi kovaa peliä, olimmehan varmistaneet jo paikkamme neljän parhaan joukkoon. Välierävastustajaksemme tuli PEPO, joka vei oman alkulohkonsa ykkössijan puhtaalla pelillä. Peli tiedettiin siis kovaksi jo ennakkoon. PEPO lähtikin peliin erittäin vauhdikkaasti, emmekä me pysyneet mukana heidän taitavassa syöttöpelissään. Peli päättyi PEPO:n selkeään 3-0 voittoon. Pronssiottelussa vastaamme asettui turnauksen isäntäjoukkue PaRi, turnauksen viimeinen peli oli myös todella vauhdikas, emmekä päässeet maalinteon makuun. Sen sijaan PaRi pisti kolme maalia meidän päähän, vieden pelin 3-0 ja napaten pronssimitalit.

Turnaus oli kaikin puolin kiva kokemus koko joukkueen mielestä, saimme paljon pelikokemusta isolta kentältä, ja neljäs sija kovatasoisessa turnauksessa on oikein hieno saavutus! Turnauksesta jäi kivoja muistoja, ja päällimmäisenä se, ettei kenelläkään ehtinyt tulla nälkä missään vaiheessa 😊 Leirikeskuksessa siis ruokahuolto pelasi, ja saimme ruokaa aina pelien välillä, sekä aamulla ja illalla.

Kiitos PaRi T06 kivasta turnauksesta, oli ilo olla mukana! Kiitos myös koko T06-joukkueelle ja onnittelut hienosti pelatusta turnauksesta. Turnauksen tsemppari-palkinnon pokkasi joukkueestamme mahtava Maija!

Maaleja turnauksessa tekivät: 4 x Maija, 2 x Aino, 1 x Camilla, 1 x Nanna, 1 x Miisa, 1x Kiira ja 1 x Emma N.

Teksti: Iiris Lievonen
Kuvat: Lissu Niininen ja Anni Lievonen

Recent Posts