Naisten edustusjoukkue etsii tulevalle kaudelle Au pair- perhettä!

 In Etusivu, N1, NJS

Nurmijärven jalkapalloseuran Naisten edustusjoukkue on menestynein naisten jalkapallojoukkue koko Nurmijärven historiassa. Joukkue pelaa Naisten Kakkosta ja on niittänyt menestystä kausi toisensa jälkeen. Viimeiset kaksi vuotta joukkue on taistellut paikasta Ykköseen nousukarsinnassa, tämä on tavoitteena myös tulevalla kaudella.

Uskomme kansainvälisyyden olevan tärkeä reseptiaines pelaajakehitykseen, sekä joukkueemme menestykseen. Jotta pelaajamme pääsisivät jatkossakin riittävän vaativaan harjoitusympäristöön, haluamme että heillä on aina harjoituskavereinaan, sekä parhaita kotimaisia, että ulkomaisia pelaajia. Suomen ja ruotsin ohella puhumme englantia niin harjoituksissa kuin otteluissakin. Pelaajamme pääsevät näin “kielikouluun”, jossa he oppivat käyttämään englantia, josta useimmilla on koulusta jo hyvä kirjallinen pohja.

Olemme jo usealla kaudella hakeneet joukkueeseemme sivistyneitä pelaajia ulkomailta, jotka tarvitsevat kodin täällä Suomessa pelatessaan. Olemme todenneet heidän viihtyvän ja pelaavan täällä paljon paremmin, jos saavat elää ja viettää aikaansa perheiden parissa.

Ulkomaisten pelaajiemme majoittamisesta ja sijoittamisesta perheisiin meillä on ollut pelkästään hyviä kokemuksia ja tyytyväisyys on ollut molemminpuolista. Ulkomaiset pelaajat ovat tuoneet tullessaan perheisiin paljon positiivisia asioita. He ovat auttaneet päivittäisissä askareissa, kuten lasten- ja kodinhoidossa. Niin ikään englannin puhekielen kuuleminen ja käyttäminen etenkin lapsiperheiden parissa on koettu hyödylliseksi. Pelaajille on vastaavasti ollut mahdollista tutustua suomalaiseen yhteiskuntaan ja kulttuuriin pintaa syvemmältä.

Vastineeksi perhe puolestaan on tarjonnut oman huoneen, ruoan, sekä pienimuotoisen palkkion hänen tekemästään työstä. Kyseinen järjestely tunnetaan myös Au Pair -muotoisena työsuhteena, jossa molemmat auttavat ja saavat uusia kokemuksia.

Jos olet kiinnostunut ottamaan Au Pair- pelaajan kotiisi n. 6 kuukaudeksi, olethan meihin päin yhteydessä. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus saada luotettava apu kotiin, sekä mahtava tilaisuus koko perheen oppia englantia!

Terkuin Tuuli Raussi/ NJS N1 jojo, tuuli.raussi@sanoma.com, p. 0401272476, Pauliina Miettinen/ NJS N1 päävalmentaja, pade16@gmail.com, p. 0504926230.

Recent Posts