Kotiavauksessa vastassa äitienpäivänä JäPS

 In M1, M1 Ennakot, NJS

Sunnuntai 12.5. klo 18.30 Klaukkalan tekonurmi

NJS:n vieraaksi tulee äitienpäivänä 12.5. tuttu Järvenpään Palloseura.

Sekä isännät että vieraat jäivät kauden avausotteluissaan nollaan pisteeseen, NJS hävisi Mikkelissä MP:lle 2-0  ja JäPS Lahdessa sarjanousija Reippaalle 3–1, joten pistenälkää molemmilla varmasti riittää. Kausiennakoissa JäPS on yleensä sijoitettu lohkon kärkikastiin.

JäPS ja NJS pelasivat myös viime kaudella samassa lohkossa. NJS voitti ensimmäisen kohtaamisen  helatorstaina Järvenpäässä 2–1 noustuaan maalin tappioasemasta toisella puoliajalla tasoihin ja ohi. Toinen kohtaaminen Klaukkalan nurmella päättyi tasan 2–2 (1–1). Järvenpääläiset pelasivat kuitenkin kautensa nousijajoukkue  FC Vaajakoskelle kärsityn 5–0 avaustappion jälkeen nousuvoittoisesti ja olivat lopulta lohkokakkosia oltuaan kauden loppuvaiheilla muutaman kierroksen ajan sarjajohdossakin.

Maalin edessä he olivat tehokkaita tehtyään 60 maalia eli eniten kaikista Kakkosen joukkueista. Mutta omista maaliverkoista pallo poimittiin myös usein: 38 kertaa. Viime kauden maalitykki oli 13 osumallaan Tuure Nummi. Tämän kauden avausmaalin  teki  Kron Rexhepi.

Järvenpäähän on palannut kauden PKKU:ssa viettänyt taitava Hedi Khayat ja JäPS kasvatti Kalle Kurittu tuli tutuksi pelattuaan viime kauden RaKe:ssa.

Vieraita valmentaa itsekin joukkueessa pitkään pelannut Osku Partonen, joka nosti JäPS:n viime kaudella heikon alun jälkeen lentoon. NJS:n ensimmäisellä Kakkosen kaudella 2015 hän oli vielä kentällä ja iski kolmessa pelissä yhteensä neljä maalia NJS:n verkkoon.

NJS lähtee kentälle hakemaan avauspisteitä ja kotikenttäedun lisäksi takana on ryhdikäs lähihistoria  keskinäisistä kohtaamisista. Joukkueen terveystilanne on hyvä ja kentällä nähdään Mikkelistä asti vahtia ottanut iskukykyinen ryhmä.


Joukkueiden edellinen kohtaaminen Klaukkalassa päättyi 2–2.

Teksti ja kuva: Matti Murto

Recent Posts