T05/06 Kevätkauden kuulumisia tyttöjen silmin

 In Etusivu, NJS, T05, T06

Meidän NJS T05 ja T06 -ikäluokkien joukkueet yhdistyivät tämän kauden alussa marraskuussa. Talvella harjoittelimme paljon ja opimme tuntemaan toisemme hyvin, kävimme leirillä ja muutamassa turnauksessa. Positiivinen ja avoin mieli on ollut tärkeä osa yhdistymisen helppoutta. Talven aikana treenatessa meistä hioutui yhtenäinen joukkue ja meillä on tosi kiva porukka pelata jalkapalloa. Lähdimme hyvillä mielin kevään sarjapeleihin, joukkueemme pelaavat kolmea sarjaa: T13 ykkönen, T14 kolmonen ja T14 ykkönen.

T13 ykköstä pelaavat 06-tytöt. Heidän pelit ovat alkaneet hyvin. Tytöt ovat kehittyneet hurjasti ja saaneet onnistumisia kovissa peleissä, kausi näytää lupaavalta ja tavoitteena onkin päästä mukaan Etelä-Länsi -liigaan.

T14 kolmosta ja T14 ykköstä pelaavat sekä 05- että 06-syntyneet tytöt. Nämä joukkueet ovatkin hyviä esimerkkejä meidän joukkueen saumattomasta yhteistyöstä. Kaikki pelaavat aina täysillä, riippumatta siitä kuka vierellä juoksee. Pelit ovat molemmilla joukkueilla sujuneet vaihtelevasti, mutta aina ollaan taisteltu loppuun saakka, ja onhan meillä omat fanitkin aina kannustamassa! Positiivisella fiiliksellä jatketaan kivoja pelejä.

Kevään aikana kivojen treenien ja pelien lisäksi olemme osallistuneet myös #menkkahasteeseen. Menkkahaasteen idea on rikkoa urheiluun liittyvä menkkatabu yhdessä. Olemme tehneet erilaisia postauksia some-kanaville, ja nyt jännäämmekin milloin kisan voittaja julkaistaan. Koko joukkue on ollut mukana haasteessa ja kaikista tuntuu, että menkoista on nyt helpompi puhua joukkueen sisällä.

Kevät on ollut oikein kiva ja antoisa, paljon pelejä ja treenejä. Kesällä jatketaan uusiin kivoihin haasteisiin ja hetkiin!

Teksti: Saana Viitanen, Maria Ahvenainen
Kuvat: Milla Vesanto

Recent Posts