ENNAKKO: NJS N1 – Raifu

 In N1, N1 Ennakot, NJS

Sunnuntaina jatkuu taas Naisten edustuksen pelit, kun Palokärkien vieraaksi saapuu RaiFu eli Raisio Futis. Vieraiden alkukausi on ollut vaihteleva. Viimeisimpänä raisiolaisilla löytyy taskusta 5 – 0 voitto Nice Futiksesta, mutta tätä edelsi 7 – 0 murskatappio Härmälle. RaiFulle eniten maaleja edeltävien pelien aikana on tehtaillut Ella Mäki. Kuuden pelin jälkeen pisteitä RaiFulle on tähän mennessä kertynyt yhteensä 7.

Njs Naiset lähtevät hyvillä mielin tulevaan otteluun taskussaan kuuden pelin voittoputki. Takana on ollut antoisa treeniviikko, jonka pohjalta lähdetään sunnuntain pelistä pisteitä hakemaan. Puuttuvia pelaajia naisten kokoonpanosta löytyy kuitenkin. Esimerkiksi jo useamman viikon loukkaantuneena ollut Emmiina Taivassalo, A-lohkon toisiksi eniten maaleja tehnyt Oona Sevenius sekä Henna Suorela puuttuvat kokoonpanosta loukkaantumisten vuoksi. Naiset lähtevät kuitenkin sunnuntain peliin hyvillä mielin pelaamaan joukkueena.

Sunnuntaiksi on sään puolesta luvattu loistava kesäpäivä jalkapallon seuraamiselle paikanpäältä. Kahvio on avoinna ja sieltä löytää taas jäätelöä hellettä tai vaikka makeanhimoa helpottamaan. Tule kannustamaan Palokärki -naiset voittoon. Nähdään sunnuntaina klo 15:30 Klaukkalan nurmella!

Recent Posts