Ilkka Junttilasta NJS toiminnanjohtaja

 In Etusivu, NJS

NJS:n valintaprosessi seuran toiminnanjohtajan palkkaamiseksi on päättynyt. Hakemuksia tuli toistakymmentä, joista haastatteluvaiheessa haastateltiin neljä.

NJS:n uudeksi toiminnanjohtajaksi on palkattu Ilkka Junttila.

Junttila siirtyy NJS:n palvelukseen Veikkausliigaseura KPV:n markkinointipäällikön tehtävästä. Junttila on työskennellyt KPV:ssa useassa roolissa vuodesta 2015 alkaen, edustusjoukkueen ohella hän on työskennellyt myös seuran junioripuolella.

Junttila on opiskellut jalkapalloseurajohtamista mm. Palloliiton SPL 1 -koulutuksen sekä UEFA:n CFM (Certificate in Football Management) tutkinnon nautta.

Ennen päätoimista jalkapalloseurassa työskentelyä Junttila on työskennellyt pitkään vähittäiskaupan alalla, toimien mm. urheilukaupassa myymäläpäällikkönä sekä projektipäällikkönä ja hänellä on myös johtamisen JET -tutkinto kaupan alalta.

Junttila aloittaa syyskuun alusta NJS:n palveluksessa lyhyen liukuman turvin, eli syys- ja lokakuun ajan Junttila toimii vielä osa-aikaisesti KPV:n organisaatiossa Veikkausliigakauden loppuun asti. Marraskuun alusta alkaen Junttila aloittaa kokoaikaisesti NJS:ssa.

Uusi toiminnanjohtaja liittyy seuraan päällimmäisenä mielessään seuran kehittäminen ja pohjarakenteiden tukeminen.

-”NJS:ssa on valtavasti potentiaalia kehittyä merkittäväksi jalkapalloseuraksi pääkaupunkiseudulla. Haasteina on useista muistakin seuroista tuttuja asioita harrastajamääristä ja talkootyön malleista seuran organisointiin”, Junttila pohtii tulevia haasteita.

-”Vahva seurahenki on selvästi nähtävissä ja yhdessä voimme varmasti rakentaa tulevat rakenteet tulevaisuuden haasteita varten. Iso kiitos NJS:n johdolle luottamuksesta ja nähdään heti syyskuun alusta alkaen kentillä ja toimistolla”, Junttila päättää.

Seuran puheenjohtaja Eero Santala pitää Ilkan mukaantuloa NJS:n toiminnanjohtajaksi erittäin tervetulleena uudistuksena seuran tulevaisuutta ajatellen. 

– “Ile tuo vahvalla osaamisellaan ja Veikkausliigakokemuksellaan seurahallintoon, markkinointiin ja seuran kehittämiseen roimasti lisää osaamista. Ile vakuutti valintaryhmän jo ensimmäisessä tapaamisessa eteenpäin suuntaavalla ja selkeästi seuraa kehittävällä asenteella ja on juuri passeli mies NJS:n kapteeniksi, Palokärkisydän jo alkumetreistä lähtien,” summaa Santala.

Tervetuloa NJS:ään ILE!

Recent Posts