T05-06 mimmien huikea kausi paketissa!

 In Etusivu, NJS, T05, T06

T05-06 joukkue lähti syyskauteen itsevarmuutta uhkuen, kolmella peliryhmällä, voitonkiilto silmissään. Kevätkierroksen pelien perusteella T05-joukkue pääsi pelaamaan SPL II-tason lopputurnaukseen, jossa joukkueen peliesitykset olivat päätä huimaavia ja tiukkojen pelien jälkeen NJS nappasi koko turnauksen voiton ja matkusti kotiin mestaruuspysti etuikkunalla komeillen.

T05 kultamitalit kaulassa Pajulahdessa SPL II-tason lopputurnauksen voittajina.

T06-joukkue varmisti keväällä paikkansa Etelä-Länsiliigassa, ja oli oikeutettu pelaamaan elokuun alussa SPL:n I-tason lopputurnauksessa, yhdessä suomen 12 kovimman joukkueen kanssa. Turnauksen pelit tiedettiin koviksi, mutta niin vaan Nurmijärveltä kajahti ja voittopäänahkoja napsittiin yksi toisensa jälkeen. Peli kulki niin loistavasti, että joukkue päätyi turnauksen finaaliin, pelaamaan ikäluokkansa Suomen Mestaruudesta! Finaalissa HJK vei kuitenkin hienoisen voiton, mutta hopea ei missään nimessä ole häpeä, vaan aivan huikea suoritus!

T06 hopeamitalit kaulassa Hämeenlinnassa SPL I-tason lopputurnauksessa.

Näistä lähtökohdista joukkue ponnisti siis syksyn sarjapeleihin, T06 pelaamaan Etelä-Länsiliigaa, T05 pelaamaan ykköstä ja T05/06 pelaamaan kolmosta. Syksyn aikana treenattiin kovaa ja tytöt saivat paljon peliminuutteja niin turnauksissa kuin sarjapeleissäkin. Pelit olivat  sopivan kovia jokaisella peliryhmällä, ja mikä parasta, joukkue on hioutunut hyvin yhteen kuluneen vuoden aikana.

T05-06 peliryhmä valmistautumassa tiukkaan kotipeliin Klaukkalassa.

Tänään joukkue piti kuluvan kauden viimeiset treenit ja paikalla oli iso joukko iloisia tyttöjä ja melkein koko valmennusjohto. Iso kiitos <3 koko joukkueen puolesta joukkueen toimihenkilöille, jotka ovat pitäneet joukkueesta huolen ja varmistaneet että tytöt saavat tehdä sitä mistä eniten nauttivat; pelata jalkapalloa kovalla tasolla ja kehittyä urheilijana! Erityiskiitokset joukkueen vastuuvalmentajana pitkään toimineelle Mikolle, olet tehnyt erinomaista duunia tyttöjen kanssa. Onnea uusiin haasteisiin!

Nyt joukkue suuntaa mielet pienelle syystauolle, ja futiksen parissa hommat jatkuvat jälleen muutaman viikon kuluttua. Jännityksellä jäämme vielä odottamaan sarjojen viimeisten pelien tuloksia, vaikka olemmekin varmistaneet jo paikkamme sarjoissa myös ensi vuodelle.

Kuvat: Milla Vesanto

KP

Recent Posts