Edustusjoukkueiden valmentajat kaudelle 2020 valittu

 In Etusivu, M1, N1, NJS

Miesten edustusjoukkueen päävalmentajana jatkaa Teemu Savukoski. ”Seura on ollut tyytyväinen Teman toimintaan joukkueen peräsimessä ja emme nähneet mitään syytä jättää sopimuksen optiota käyttämättä”,
seuran valmennuspäällikkö Mikko Manninen toteaa. Myös kakkosvalmentaja Teemu Eloranta jatkaa tehtävässään.

Naisten edustusjoukkuetta valmentaa tulevalla kaudella Mikko Rantala (Uefa A). Mikko Siirtyy NJS:n palvelukseen Helsingin jalkapalloklubista, missä hän on toiminut TB-junioreiden ja T04 ikäluokkien mukana. Mikolla on myös kokemusta naisten joukkueiden valmennuksesta. Kakkosvalmentaja naisten joukkueeseen on vielä työnalla. Edustusjoukkueen lisäksi Rantala vastaa tulevalla kaudella T05-06 ikäluokkien valmennuksesta.

Teemu Savukoski ja Teemu Eloranta jatkavat molemmat valmennuksessa.
Recent Posts