Muutoksia NJS organisaatiossa

 In Etusivu, NJS

NJS mahdollistaa etenemisen pelaajauran lisäksi myös valmennuspuolella. Seuran riveistä siirtyy kuluneen kauden päätteeksi peräti kolme valmentajaa pääsarjatason seuroihin.

NJS:n riveissä pitkään vaikuttanut valmennuspäällikkö Mikko Manninen jää sivuun NJS:n toiminnasta marraskuun loppuun mennessä. Manninen siirtyy Veikkausliigaorganisaatioon, joka julkistetaan lähiaikoina. Seuran vaihto toteutetaan hyvässä yhteistyössä, eikä siihen liity dramatiikkaa ja Manninen toimii seuran apuna valmennuspäällikön tehtävän täyttämiseen liittyvässä prosessissa.

Mannisen lisäksi tyttöpuolen valmennusvastuuta pitkään kantanut Mikko Ranta siirtyy HJK:n organisaatioon ja naisten edustusjoukkuetta valmentanut Pauliina Miettinen siirtyi TiPS:n naisten liigajoukkueen peräsimeen. Samaan aikaan myös seuran osa-aikainen seurakoordinaattori Kati Eckert siirtyy uusiin haasteisiin.

NJS kiittää lämpimästi koko nelikon seuran eteen tekemästä monivuotisesta työstä ja toivottaa onnea ja menestystä uusiin haasteisiin.

Myös toiseen suuntaan on liikennettä, kun HJK:n organisaatiossa valmentanut Mikko Rantala aloittaa NJS:n Naisten Ykköseen nousseen Naisten edustusjoukkueen valmentajana, Rantala vastaa myös seuran T05/06 joukkueen valmentamisesta.

Olemme erittäin ylpeitä että NJS pystyy toimimaan pelaajien lisäksi myös valmennusosaamisen kehittäjänä ja kasvattajana ja että seuramme valmentajat pääsevät urallaan eteenpäin. Se on hieno asia meidän kokoiselle seuralle”, kertoo NJS:n toiminnanjohtaja Ilkka Junttila

Kiitämme lämpimästi koko nelikkoa seuran eteen tehdystä työstä ja toivotamme Rantalan Mikon innolla tervetulleeksi Palokärkiin”, Junttila päättää.

NJS aloittaa uuden valmennuspäällikön kartoittamisen välittömästi ja seura tulee tiedottamaan rekrytointiin liittyvistä toimista lisää heti kun asiat selviävät enemmän ja prosessissa päästään eteenpäin. Myös Seurakoordinaattorin tehtävien päivitys ja henkilökartoitus on jo käynnistetty.

Rekrytointi käynnistyy pikapuoliin, tässä vaiheessa mahdollisiin kysymyksiin vastaa Toiminnanjohtaja Ilkka Junttila.

NJS:n johtokunnan puolesta,

Puheenjohtaja Eero Santala ja toiminnanjohtaja Ilkka Junttila

Valmennuspäällikkö Manninen siirtyy liigaseuraan 1.12. alkaen.
Recent Posts