Kiitos ja näkemiin

 In Etusivu, NJS

Nyt kun työni NJS:ssa toistaiseksi päättyy, niin haluan kiittää kaikkia, joiden kanssa olen saanut työskennellä vuosien varrella. Kun vertaamme mitä NJS oli vuonna 2012 aloittaessani ja mitä se on nyt, niin voimme todeta saaneemme paljon kehitystä aikaiseksi.

Tänä päivänä NJS on arvostettu kasvattajaseura, joka kasvattaa sekä pelaajia, että valmentajia kohti omaa huippuaan. Ei ole sattumaa, että suomifutiksen lippulaiva HJK haluaa aloittaa juuri meidän kanssa yhteistyön tyttö- ja naisfutiksen puolella. Samoin meidän tulee olla ylpeitä pääkaupunkiseudun ainoan ykkösdivarijoukkueen Gnistanin aloitteesta syntyneestä farmisopimuksesta miesjoukkueen osalta. Tämä kertoo siitä, että NJS on tänä päivänä hyvin johdettu seura, johon luotetaan futispiireissä.

NJS on rakentanut pelaajapolkuaan vision mukaisesti ja tarjoaa pelaajille reitin aina kansalliselle huipulle asti. Meillä on ensi kaudella tarjota pelaajillemme B-tyttöjen SM-karsintapelejä, naisten ykkösdivaria ja Liigapelejä HJK:ssa, mikäli rahkeet riittävät. Poikapuolella taas reservijoukkueemme pelaa III-divarissa, missä pääsee haastamaan mm. KäPan ja VJS:n edustusjoukkueet. Oma edari on vakiinnuttanut paikkansa kakkosessa ja yhteistyön turvin voimme ohjata pelaajiamme Gnistanin ykkösdivarijoukkueeseen ja FC Lahteen Veikkausliigaan. Tänä vuonna saimme ensimmäiset pelaajamme nuorten maajoukkueisiin ja tulevalla kaudella on NJS kasvatteja esiintyy ensimmäistä kertaa myös Naisten Liigassa sekä Veikkausliigassa. Tämä on seurausta siitä laadukkaasta työstä, mitä kentillä tehdään päivittäin eri ikäluokissa. Lisäksi pystymme lähes ainoana seurana Suomessa tarjoamaan talenttivalmennusta junioreillemme ilman palloliiton talenttivalmennustukea. Näkemykseni mukaan kenenkään Nurmijärvellä asuvan junioripelaajan ei ole mitään syytä siirtyä seurastamme pois. Nyt onneksi olemme saaneet takaisin useampia pelaajia, jotka ovat ymmärtäneet, että heille paras kehitysympäristö löytyykin läheltä omaa kotia.

Olen itse aina saanut parhaat fiilikset valmentamisesta. Nousut miesten edustusjoukkueen valmentajana 4div kakkoseen ja naisten nousu ykköseen ovat sellaisia hetkiä, joita en unohda koskaan. Näitä fiiliksiä lähden hakemaan lisää Veikkausliigajoukkue FC Hakan valmennustiimistä. Uskon myös vahvasti siihen, että uudet ihmiset pystyvät tuomaan uusia kulmia seuratyöhön ja näin kehittämään NJS:n toimintaa entisestään.

Kiitos teille kaikille, joiden kanssa olen saanut työskennellä näiden vuosien aikana.

Kaikkea hyvää!
Mane

Recent Posts