NJS Valmennuspäällikkö valittu

 In Etusivu, NJS

NJS haki korvaajaa Veikkausliigan FC Hakaan siirtyneelle Mikko Manniselle. Hakemuksia tuli alun toista kymmentä, ja harkinnan jälkeen tehtävänkuva on päätetty jakaa. Päätöksessä suuressa roolissa on ollut seuran tavoite jatkaa talenttivalmennusta, johon seura ei valitettavasti Palloliiton tukea saanut.

Jatkossa seuran Valmennuspäällikkönä toimii Tuomo Saarnio ja jaetun tehtävänkuvan toisena tekijänä toimii Teemu Savukoski, jonka tittelinä on jatkossa Kehityspäällikkö.

Savukoski jatkaa miesten edustusjoukkueen vastuuvalmentajana miesten Kakkosessa, ja vastaa jatkossa mm. seuran seurayhteistyöstä, valmennuslinjasta ja valmentajakoulutuksista.

Saarnio toimii jatkossa seuran talenttivalmentajana ja jatkaa myös Kolmosessa pelaavan miesten kakkosjoukkueen vastuuvalmentajana sekä valmennuksen organisoinnista.

Savukoski toimi viime kaudella NJS:n miesten edustusjoukkueen vastuuvalmentajana. Savukoski on kouluttautunut UEFA A valmentajatutkinnolla sekä Valmentajan ammattitutkinnolla. Tällä hetkellä Savukoski opiskelee Lapin ammattikorkeakoulussa jalkapallovalmennukseen painottuvaa liikunnanohjaajan AMK-tutkintoa. Savukoski on valmentanut aikaisemmin mm. A- ja B-junioreita SM- ja 1.divisioonatasolla, toiminut apuvalmentajana Veikkausliigatasolla sekä Fortum Tutorin tehtävissä.

Saarnio on tehnyt mittavan uran suomalaisessa jalkapallossa. Hän on aikaisemmin toiminut mm. 16 vuotta HJK:n urheilujohtajana, Suomen A-maajoukkueen apuvalmentajana, Poikien maajoukkuevalmentajana, HJK:n valmennuspäällikkönä sekä lukuisissa muissa valmennus- ja luottamustehtävissä yli kolmen kymmenen vuoden aikana. Saarnio on suorittanut UEFA Pro valmentajatutkinnon ja viime kaudella Saarnio toimi NJS:n talenttivalmennusvastaavana ja valmentajana.

Kaksikko jakaa vastuita joukkuetasoilla sekä toimivat yhdessä seuran tehtävissä.

Recent Posts