NJS MIESTEN EDUSTUSJOUKKUE KIITTÄÄ yhteistyöstä ja tuesta kaudella 2019!

 In Etusivu, M1, NJS, Yhteistyö

Kolmantena vuonna peräkkäin NJS miesten edustusjoukkue saavutti urheilullisen päätavoitteensa.

Kausi 2019 oli NJS:n kaikkien aikojen menestyksekkäin Suomen kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla. Historiallinen toinen peräkkäinen kausi Kakkosessa, kolmannen peräkkäisen varmistaminen, kautta aikojen paras sarjasijoitus, eniten voittoja, eniten pisteitä, eniten tehtyjä maaleja, eniten tehtyjä maaleja yhdessä ottelussa, ensimmäinen hattutemppu, jne. vain muutamia mainitaksemme.

Miesten edustusjoukkue kiittää palokärkisydämiensä pohjasta yhteistyökumppaneita, yleisöä, seurayhteisöä ja kaikkia sidosryhmämme vapaaehtoistoimijoita erittäin tärkeästä avusta, tuesta ja kannustuksestanne! Ilman niitä ei tämäntasoinen toiminta ja edellä kuvatut tulokset ole mahdollisia. Toivomme hyvän yhteistyön jatkuvan myös tulevilla kausilla.

Osoituksena kiitollisuudestamme tukeanne ja kannustustanne kohtaan halusimme myös me joukkueena laittaa tuen ja hyvän kiertämään.

Joululahjojen sijaan osoitimme tukemme NJS tukirahastolle. Hyväntekeväisyys ja tukirahaston niin taloudellinen kuin toiminnallinenkin tuki tulee jatkossa olemaan pysyvä osa NJS edustusjoukkueen toimintaa. Pienituloisten perheiden tuki sisältää jatkossa mm. edustusjoukkueen kausikortit, mahdollistaen perheiden yhteisen osallistumisen ottelutapahtumiimme.

Haastamme samalla yhteistyökumppanit mukaan tukemaan NJS tukirahastoa sopivaksi katsomallanne summalla. Lisätietoa:

Pienituloisten perheiden tuki

Rakennamme ja odotamme tulevaa kautta jo suurella mielenkiinnolla. Olemme isojen haasteiden edessä jälleen urheilullisesti, toiminnallisesti sekä taloudellisesti. Toivomme tärkeän tukenne ja yhteistyömme jatkuvuutta kaudella 2020. Toivomme Palokärkisydämistämme, että kotiottelumme olisivat mitä suurimmissa määrin kaikkien nurmijärveläisten, NJS seuran ja kaikkien muiden kannattajien yhteisiä tapahtumia joihin kokoontuisimme aina mahdollisimman sankoin joukoin yhdessä ystäviemme kanssa.

Kiitos, kaikkea hyvää ja menestystä vuoteen 2020!

KIITOS TEILLE:

Miia Ainasoja

Mikko Happonen

Taija Huuskonen

Hannu Järvenpää

Lauri Lankinen

Harri Lepolahti

Heidi Manninen perheineen

Miia Malmberg

Matti Murto

Johanna Mäkelä

Jukka Roulamo

Jarkko Sankkinen

Kimmo Torni

NJS johtokunta

NJS joukkueiden pelaajat ja toimihenkilöt

NJS kannattajat

NJS pallotytöt ja -pojat

Nurmijärven kunta

Nurmijärven kunnan kentänhoitajat, Monikko, liikuntapaikat

KIITOS ERITTÄIN TÄRKEÄT YHTEISTYÖKUMPPANIT JA TALOUDELLISET TUKIJAT:

Atao / Umbrella Interactive

Autolinja

Betonipumppaus Laatikainen

Fit24

Kakkonen / Palloliitto

Kiinteistö ja talonhoito Oy

Klaukkalan Hammaslääkäriasema

Korsisaari

K-Rauta Klaukkala

Käsityöläispanimo Grönbacka

LVI-tekniikka Aulin

Lammin Säästöpankki

Lähitapiola Uusimaa

Maikoski

Nurmijärven Capri

Nurmijärven kunta

Nurmijärven Sähkö

Nurmijärven uutiset

Puma

Rajamäen Uimahalli

Ravintola Pihvimylläri

Team Sportia Klaukkala

Veikkaus

Zeroten

Recent Posts