Pyhältö maalivahtivalmentajaksi, Jortikka junioripäälliköksi

 In Etusivu, NJS

NJS on perustanut uuden Junioripäällikön tehtävänkuvan sekä valinnut uuden maalivahtivalmentajan!

Nurmijärven Jalkapalloseuran uusi maalivahtivalmentaja on Petri Pyhältö. Pyhältö siirtyy Palokärkiin HIFK:n Veikkausliigajoukkueesta, missä hän on toiminut maalivahtivalmentajana vuodesta 2012 saakka. Urallaan Pyhältö on valmentanut maalivahteja myös mm. Hongan junioreissa ja naisten joukkueessa sekä NJS:n yhteistyöseura IF Gnistanissa.

Pyhältö omaa pitkän kokemuksen maalivahtivalmennuksesta ja hän on toiminut mm. Jani Honkavaaran, Antti Muurisen ja Tor Thodesenin valmennustiimeissä.

– ”Veskareiden valmentamisen aloitin jo vajaa 20 vuotta sitten Atlantiksessa 2000-luvun alussa”, Pyhältö kertoo taustastaan.

-”Olen saanut tehdä näiden vuosien aikana usean nuoren ja kokeneemman veskarin kanssa yhteistyötä. Näiden vuosien aikana on tarttunut paljon oppia ja kokemusta valmentajakollegoilta ja veskareilta, jota tulen jakamaan NJS:n veskareille ja valmentajille”, maalivahtivalmentaja jatkaa.

-”NJS:n toimintaan liittyminen oli lopulta helppo päätös, kun nuoruudesta asti tuttu Savukoski otti yhteyttä ja kyseli halukkuutta hypätä mukaan NJS:n toimintaan”, Pyhältö päättää.

Pyhältö jakaa NJS:n maalivahtien valmennusvastuuta seuran edustusjoukkueessa pelaavan Otso Knuutilan kanssa. Knuutila vastaa nuoremmista maalivahdeista ja Pyhältö isojen kenttien maalivahdeista.

Pyhältö valmentanut urallaan seuraavissa organisaatioissa (aikajärjestyksessä):

  • Atlantis 2001-2007 ja 2009 miesten edustusjoukkue Ykkösessä ja Kakkosessa ja naisten edustusjoukkueessa kaudella 2002
  • AC Vantaa 2001 B-juniorit
  • Honka 2010-2011 B- ja C-juniorit sekä naisten liigajoukkue
  • HIFK 2008 ja 2012-2019 miesten edustusjoukkue Veikkausliiga, Ykkönen, Kakkonen ja HIFK:n miesten kakkosjoukkue Kakkosdivari vuonna 2017 ja A-juniorit vuosina 2016-2017
  • Gnistan 2016-2017 miesten edustusjoukkue Ykkönen ja Kakkonen

Lisäksi NJS on perustanut uuden Junioripäällikön tehtävänkuvan. Junioripäällikkö vastaa jatkossa seuran aloittavien ikäluokkien valmennuksesta, seuran nappulatoiminnasta sekä toimii valmennustukena seuran muille 5v5 ikäluokille.

Junioripäällikkönä on aloittanut Asko Jortikka (UEFA B), joka on toiminut seurassa eri valmennustehtävissä vuodesta 2014 lähtien. Jortikka vastaa seuran nuorimpien ikäluokkien toiminnasta ja täydentää näin Valmennuspäällikkö Tuomo Saarnion (UEFA Pro) ja Kehityspäällikkö Teemu Savukosken (UEFA A) tiimin seuran valmennuksen johtamisessa.

NJS toivottaa Pyhältön lämpimästi tervetulleeksi sekä molemmille valmentajille onnea ja menestystä tulevissa rooleissa!

Maalivahtivalmentaja Petri Pyhältö ja Junioripäällikkö Asko Jortikka
Recent Posts