NJS P07 Antti matkaa FC Lahti Unitedin mukana Barcelonaan

 In Etusivu, NJS

FC Lahti Unitedin vuonna 2007 syntyneet pojat matkaavat viikonloppuna kovatasoiseen kansainväliseen turnaukseen Barcelonaan. Unitedin miehistö on koottu FC Reippaan ja FC Kuusysin lisäksi FC Espoon, Nurmijärven Jalkapalloseuran, Grankulla IFK:n, PK Keski-Uusimaan ja LauTP:n riveistä.

Matkalla on mukana myös NJS pelaaja Antti Pastinen. Antti oli samojen pelaajien mukana viime vuonna Unkarissa. Fiilis pojilla oli korkealle, koska pelaajat entuudestaan tuttuja ja edessä kihelmöivän jännittävä turnaus. Kukapa ei haluaisi tästä pimeydestä lentää valoon ja lämpöön.

NJS toivottaa Antille ja koko FC Lahti United 2007 joukkueelle menestystä turnaukseen. http://www.fclahti.fi/uutiset/2020/02/20/fc-lahti-united-matkaa-barcelonaan

FC Lahti United – yhteistyö

United – toiminnan tarkoituksena on tarjota yhteistyöseurojen lahjakkaille ja motivoituneille pelaajille polku Suomen huipulle FC Lahden liigaorganisaatiossa sekä sen jälkeen vieläkin pidemmälle kohti kansainvälisiä kenttiä. Yhteistyöseuralle tarjotaan mahdollisuus rakentaa pelaajille polku, jonka varaan tavoitteet voidaan rakentaa pitkäjänteisesti.

Pelaajan kehittyminen ja harjoittelu tapahtuvat pelaajan omassa seurassa – oman seuran johdolla ja valmennuksessa. United – yhteistyö tuo pelaajalle lisätapahtumia, joita yhteistyöseurat eivät välttämättä yksinään pystyisi tarjoamaan.

D12-C15 ikäluokkien toiminta

United – toiminta alkaa D12 – ikäluokassa ja jatkuu yhteisjoukkuetoimintana C15 – ikäluokkaan asti. Näissä tapahtumissa pelaajat kootaan vuosittain pelaamaan ikäluokkiensa kotimaisiin ja ulkomaisiin huipputurnauksiin sekä yksittäisiin peleihin. United joukkueen turnausten ja pelien kautta pelaaja saa kokea haasteita tasokkaassa toimintaympäristössä. http://www.fclahti.fi/sivut/united-toiminta

Mane Stipendirahasto

Nurmijärven Jalkapalloseuran Mane -stipedirahasto tukee sitoutuneita ja urheilullisesti menestyneitä pelaajia. Rahasto on nimetty entisen valmennuspäällikkö Mikko Mannisen mukaan. Rahaston ensimmäiset stipendiaatit ovat Antti Pastinen, Iris Lievonen ja Maija Manninen.

Recent Posts