Hyvää Naistenpäivää!

 In Etusivu, NJS

Tänään vietetään naistenpäivää. Lukemattomat suomalaisnaiset ovat jättäneet jälkeensä mittaamattoman arvokkaan perinnön niin taiteen, kulttuurin kuin urheilun saralla. Suomalainen Nais-Jalkapallo on myös noussut edelläkävijöiden varassa EM-tasolle.

Nurmijärven Jalkapalloseurassakin on ollut näitä edelläkävijöitä niin seuran toimihenkilöinä, johtokunnassa, joukkueenjohtajina, rahastonhoitajina, talkoovastaavina, huoltajina ja pelaajina. Kiitos sinnikkäille tienraivaajille

Omasta seurasta löytyy myös kaksi upeaa tienraivaaja joiden pelaajapolku on vienyt heitä jalkapallokoululaisesta NJS naisten edustuksen kapteeniksi. He tietävät mitä menestys urheilussa vaatii ja kannustavat kaikkia mukaan loistavaan harrastukseen. Käy katsomassa Facebookista Annikan ja Hennan Naistenpäivävideo, missä he kertovat mikä NJS naispelaajana olemissa on parasta.

NJS Naisten edustuksen ensimmäinen kotipeli pelataan Klaukkalan tekonurmella su 19.4 klo 14. Arvomme Facebookissa kaikkien tämän uutisen jakaneiden ja tykänneiden kesken kaksi 2-hengen VIP-lippua ensimmäiseen kotipeliin. Facebook ei ole osallisena arvontaan.

Recommended Posts