T05-06 -joukkueen tavoitteena menestyä ja pitää hauskaa kentällä

 In Etusivu, NJS

T05-06 jatkaa toista kauttaan yhtenä joukkueena. Joukkueen kokoonpano on hieman elänyt syksyn ja talven aikana, useampi pelaaja on lopettanut, mutta myös uusia tyttöjä on saatu rinkiin mukaan. Näiden lisäksi myös muutama tyttö on tehnyt ilahduttavan comebackin takaisin futiksen pariin. Myös valmennuksen ja joukkueenjohdon puolella on tullut muutoksia, joten nyt on hyvä aika esitellä koko poppoo!

Joukkueen pelaajamäärä on kauden alkaessa 41 pelaajaa. Joukkueella on uusi vastuuvalmentaja, Mikko Rantala, ja lisäksi kolme valmentajaa: Anni Lievonen, Marko Viitanen ja Miisa Uski. Joukkueenjohtajina toimivat Liisa-Mari Niininen ja Riitta Rahkila. Lisäksi toiminnassa on mukana useita vanhempia, jotka toimivat rahastonhoitajana, huoltajina, tapahtumavastaavana ja somevastaavana.

Kesäkaudelle mentäessä joukkue tulee pelaamaan Suomen Palloliiton Eteläisen alueen sarjoissa: T15 Ykkönen, T14 Ykkönen sekä T14 8v8-sarjassa. Joukkueen tavoitteena on treenata kovaa ja pelata mahdollisimman korkealla tasolla kahdella kilpajoukkueella sekä tarjota kaikille pelaajille sopivan tasoista jalkapalloa ja mikä tärkeintä, kasvattaa fiksuja ja sporttisen elämäntavan omaavia nuoria naisia. Pallollisten treenien lisäksi joukkue panostaa talvikaudella erilaisiin oheistreeneihin, joiden tarkoitus on monipuolistaa treeniä ja kasvattaa kuntoa kesän pelejä silmällä pitäen.

Esittelyssä toimihenkilöt:

Mikko Rantala aloitti tämän kauden alusta joukkueen uutena vastuuvalmentajana. Tyttöjen joukkueen lisäksi Mikko valmentaa NJS:n naisten edustusjoukkuetta. Mikko on jo ehtinyt tutustumaan pelaajiin kuluneen talven aikana hyvin niin treeneissä kuin peleissäkin ja valmistautuminen kevään sarja-avaukseen on jo hyvällä mallilla!

Anni Lievonen jatkaa joukkueen valmentajana. Annista on ollut mahtavaa seurata kuinka tytöt kehittyvät vuosi vuodelta taitavammiksi pelaajiksi ja miten ihania nuoria niistä suloisista pikkutytöistä on kasvanut. Futiksessa parasta on liikkuminen yhdessä ihanien ihmisten kanssa ja tietenkin jatkuva oppiminen! Annin suosikkijoukkue on Real Madrid. Realin peleistä Anni haluaisi opettaa omalle joukkueelle puhumisen tärkeyden kentällä, tytöt kun edelleen tuppaavat olemaan hiljaisia kentällä, vaikka kentän laidalla pulputusta kyllä riittää. Valmentamisessa parasta Annin mielestä on ehdottomasti valmennettavat tytöt, jotka ovat ihan huippuja! Annin parhaat futismuistot liittyvät nuorena joukkueen kanssa tehtyihin pelireissuihin ja aikuisena tehtyyn futiksen comebackiin ja Rock-futiksen SM-kultaan 2014.

Marko Viitanen on valmentanut joukkuetta jo ties kuinka kauan 😊 Marko elää vahvasti mukana lasten ja nuorten liikuttamisessa niin työnsä kuin harrastustensa myötä. Markon mielestä futiksessa parasta on onnistumisten tuoma hyvä fiilis, vaatiihan laji pelaajilta taitoa, älyä, kuntoa ja joukkueelta hyvää yhteishenkeä. Valmentajana Marko on kannustava ja äärimmäisen positiivinen, tytöille hän haluaa opettaa urheilullisen elämäntavan, joka kantaa läpi elämän. Valmentamisessa parasta on nähdä miten lapset ja nuoret kehittyvät urheilussa ja kuinka heidän intohimonsa futikseen syttyy. Markon suosikkijoukkue on Sunderland AFC, jonka otteita hän seuraa lempiruokaansa, lohipastaa, maistellen. Markon parhaat futismuistot ovat NJS Prinsessafutiksen käynnistys vuonna 2008 ja UTU-futis -81 -joukkueen kanssa kuljettu matka 1991-1995.

Miisa Uski aloitti joukkueen valmentajana tämän vuoden alusta. Miisa on treenannut ja pelannut futista intohimoisesti lapsesta asti, ja saavuttanut pelaajana tuplan, eli voittanut sekä Suomen Cupin että Suomenmestaruuden samalla kaudella! Valmentajana parasta Miisan mielestä on se, että näkee kuinka pelaajat nauttivat treenaamisesta ja kehittyvät niin pelillisesti kuin yhteisöllisestikin. Miisan suosikkijoukkue on NJS T05-06, jossa pelaa ihan mahtavia sympaattisia tyttöjä 😊 Miisan mielestä joukkueen toimiminen on kaiken a ja o, ja hän haluaakin opettaa tytöt arvostamaan joukkuetta ja sen jokaista tärkeää osaa, sillä yksin ei futiksessa pärjää.

Liisa-Mari Niininen jatkaa joukkueen jojona. Jojon hommissa Lissun mielestä parasta on, kun saa seurata vierestä tyttöjen ja joukkueen kehitystä ja kokea monia ihania juttuja ihanien tyttöjen kanssa. Lissu arvostaa joukkuetta ja sitä kuinka ison joukkueen voimalla pienikin voi olla suurta. Tästä hyvänä esimerkkinä viime kesäinen SPL:n T06 lopputurnaus Hämeenlinnassa, jossa NJS:n tytöt ottivat mittaa Suomen parhaista T06-joukkueista ja nappasi hopeamitalit! Kyseinen turnaus ja sen tsemppihenki onkin yksi Lissun parhaista futismuistoista. Lissu haluaisi opettaa tytöt kannustamaan joukkuekaveria ja hitsaamaan pelaajat yhteen entistäkin enemmän.

Riitta Rahkila jatkaa myöskin joukkueen jojona. Riitta tunnetaan periksiantamattomana urheiluhulluna ja hänen johdollaan joukkue on päässyt tekemään monipuolisesti erilaisia oheistreenejä, Riitan mielestä futiksessa parasta on liikunnan riemu ja joukkuemeininki. Jojon tehtävät Riitta kokee tärkeiksi, pääseehän siinä mahdollistamaan nuorten liikuntaharrastusta ja itsekin hengailemaan tyttöjen kanssa. Riitan futisidoli maailmalla on Ronaldo, suosikkijoukkue kulkee käsikädessä Ronaldon kanssa 🙂 Tällä kaudella Riitta haluaisi panostaa joukkueen toiminnassa muiden huomioon ottamista ja joukkueen yhteispelin hiomista niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Parhaat futismuistot liittyy Riitallakin tämän joukkueen turnausreissuihin, joista ykköseksi hän nostaa ensimmäisen Ruotsin reissun, jossa läpikäytiin koko tunteiden kirjo ja elämyksiä urheilusta saatiin tuutin täydeltä.

Recent Posts