NJS seuratiedote koronavirustilanteeseen liittyen, 13.3.2020 klo 14.00

 In Etusivu, Korona, NJS

Seura peruu keskitetysti kunnan tekonurmivuorot, koulujen salivuorot, kerhotoiminnot sekä monikon varaukset voimassa olevan toiminnan keskeytyksen ajalta, eikä joukkueiden tarvitse näistä huolehtia.
Mahdollisia taloudellisia vaikutuksia tarkastellaan uudelleen viimeistään 27.3., tällä hetkellä toiminnan väliaikainen keskeytys ei vaikuta maksuihin.
Seuran, joukkueiden ja hallin talous on vakavassa tilanteessa, jonka eteen työskennellään jatkuvasti.

Vaikka seuran urheilutoiminta on keskeytettynä, ei NJS silti lepää laakereillaan vaan työt seuratoiminnan eteen jatkuvat taustalla jatkuvasti.
Keskeytyksen aikana seuran hallinto ja johtokunta työskentelevät parhaillaan mm. talouden haasteiden, varaustilanteiden, ilmoittautumisten, useiden seuran arkitoimintaan liittyvien ohjeistusten ja vuosikellojen sekä markkinointikoulutusten parissa.

Seuran valmennuspuoli mm. päivittää seuran valmennuslinjaa, toteuttaa hallin varustekorjauksia, etsii vaihtoehtoisia ajankohtia eri leiritoiminnoille sekä päivittää omaa osaamistaan.

Vaikka jalkapallo on elämää suurempi laji niin nyt on mentävä terveys edellä. Seura on tiukassa paikassa, mutta tästäkin selvitään – yhdessä.

Recommended Posts