NJS Seuratiedote koronavirustilanteeseen liittyen, 15.3.2020 klo 21.00

 In Etusivu, Korona, NJS

Viikonloppuna on jatkettu tilanteen kartoitusta ja tulevan suunnittelua sekä vedetty myös hieman happea.

Seuratalouden haasteita ratkotaan jälleen heti maanantaina, monta kysymystä on pöydällä mihin etsitään ratkaisuja, myös Palloliiton hallituksen toimesta.

Joukkuetoiminnan tauon aikana on hyvä pitää futistaitoja yllä monipuolisella omatoimiharjoittelulla. Peruskuntoa voi pitää yllä mm. lenkkeilemällä ja liikkumalla keväisessä luonnossa, kunhan vain ei kipeänä urheile.

Joukkuetreenien ollessa tauolla, löytyy hyviä treenivinkkejä varmasti joukkueiden valmentajilta sekä oheisesta haastevideosta! Haasteeseen voi osallistua aivan pienimmätkin futissankarit vanhempien avustuksella, haasteita ja tekemistä löytyy hieman vanhemmillekin pelaajille.

NJS:n halli pysyy harjoittelulta suljettuna sähköjen ollessa katkaistuna paineilmaa lukuunottamatta. Myös ilman aikuisen valvontaa ei mm. vakuutussyiden takia hallia voida pitää avoinna. Sen sijaan mm. tekonurmella ja vaikka omilla pihoilla omatoimiharjoittelu on hyvää korviketta joukkueharjoittelulle.

Halli avataan harjoitteluvälineiden noutamista varten huomenna maanantaina 16.3. klo 17.30-19.30 väliseksi ajaksi, eli joukkueet voivat noutaa laatikoistaan omia välineitään pelaajien käyttöön tuona ajankohtana.

Koko suomalainen jalkapallo on uuden ja haastavan tilanteen edessä. Suomen Palloliiton hallitus kokoontuu tiistaina ja pyrkii auttamaan ja ohjeistamaan seuroja taloustilanteiden sekä mahdollisten lomautusten ja muiden sopeuttamistoimien kanssa.

Kaikesta huolimatta, mukavaa alkavaa viikkoa, pyritään löytämään positiivinen vire vaikka keväisestä auringonpaisteesta.
Tästäkin selvitään – yhdessä.

Recommended Posts