HANNU ”BONA” JÄRVENPÄÄN MUISTOLLE

 In Etusivu, NJS

Torstaina 27.02.2020 saimme kuulla pysäyttävän suru-uutisen. Seurayhteisömme pitkäaikainen aktiivitoimija Hannu ”Bona” Järvenpää on nukkunut pois.

Bona oli uskollinen ja arvostettu seuratoimija. Hän palveli nurmijärveläistä jalkapalloa ja seurayhteisöämme hyvin pitkään monissa eri tehtävissä. Hän tuli aikanaan lajin pariin oman lapsen harrastuksen myötä niin kuin moni muukin vanhempi ja oli seuratoiminnassa mukana loppuun asti.

Bona oli aktiivisesti mukana jo Nurmijärven Nappulaliigassa ja perustamassa myös FC Nurmijärveä. Hänen panoksensa oli hyvin keskeinen nurmijärveläisten jalkapalloseurojen yhdistymisessä. Bona rakensi yhteistyötä seurojen välillä ja vaikutti isolla panoksella siihen, että FCN ja Nateva yhdistyivät nykyiseksi Nurmijärven Jalkapalloseuraksi.

Jalkapallo merkitsi Bonalle paljon ja hän antoi sille paljon. Hän toimi joukkueissa valmentajana ja joukkueenjohtajana nappulaliigasta aikuisten edustusjoukkueeseen. Erityisen rakas hänelle oli perustamansa Scorpions 90 -joukkue. Bona näytti esimerkillään, että jalkapallo on mukava harrastus ja seuratyö arvokasta.  Näin hän sai myös monen muun innostumaan itsekin jalkapallosta ja seuratoiminnasta. Hän oli todellinen yhteishengen luoja.

Bonan nauttima luottamus seurayhteisössä tarjosi hänelle aina uusia tehtäviä. Aktiivisen joukkuetoiminnan jälkeen hän oli johtokunnassa ja koko seuran talousasioista vastaavana toimihenkilönä.  Bonan taloushallinnon osaamisesta oli seuralle suuri hyöty ja hän palveli seuraa tässä tehtävässä loppuun asti.

Bona jätti meihin seuratovereihin pysyvän muiston reiluna, hyvän tahtoisena ja ystävällisenä seurakaverina. Hän oli aina valmis antamaan oman panoksensa yhteisten asioiden puolesta.  Bonan merkittävä työ näkyy tänä päivänä erityisesti seuramme ja sen toiminnan kehittymisenä entistä parempaan suuntaan. Seurayhteisömme on paljosta kiitollinen Bonalle.

Sitä, että Bona ei ole enää joukossamme, on vaikea ymmärtää. Poismeno tapahtui niin nopeasti. Vielä hiljattain keskustelimme yhdessä Bonan kanssa seuran asioita ja suunnittelimme alkavaa jalkapallokautta.

Palokärkiperhe on menettänyt rakkaan ja pidetyn jäsenen. Bonan muisto elää kuitenkin kanssamme. Seura tulee muistamaan  seuralegendaa jakamalla Bonan maljan kauden päättäjäisissä seuran ansioituneelle taustatoimijalle.

Bona on siunattu haudan lepoon 20.3.2020. Naisten ja Miesten edustusjoukkueet tulevat viettämään hiljaisen hetken ensimmäisessä kotiottelussaan ja he kunnioittavat Bonaa myös kyseisessä ottelussa surunauhoin.

Nurmijärven Jalkapalloseura ottaa osaa suureen suruun ja toivoo Bonan läheisille voimia.

Nurmijärven Jalkapalloseura

Teksti: Harri Lepolahti

https://www.lehtiluukku.fi/lehti/nurmijarven-uutiset/_read/28.3.2020/241753.html

Recent Posts