NJS urheilutoiminnan terveiset

 In Etusivu, NJS

Joukkueharjoittelu on ollut tauolla jo jonkin aikaa, mutta silti jalkapallo ei lepää Nurmijärvelläkään.Vaikka joukkuetreenit ovat vähemmällä, ovat useat ikäluokat toteuttaneet erilaisia etäharjoittelumuotoja. Seuran joukkueissa on mm. järjestetty etäharjoituksia Teamsin välityksellä, pidetty whatsapp-päiväkirjoja omatoimiharjoittelusta, toteutettu erilaisia taitokisoja sekä pidetty fysiikasta hyvää huolta fysiikkatreeniohjelmilla.


Tietyllä tapaa nykytilannetta voi verrata hankalaan ja pidempiaikaiseen loukkaantumiseen. Silloinkin itse joukkueharjoittelu ja jalkapallo on sivummalla ja pitää keskittyä oheisharjoitteluun ja kuntoutukseen. Raskasta, yksinäistä ja pitkäveteistäkin, mutta ehdottoman tärkeää toimintaa jatkon kannalta.


Nyt on myös paikka ottaa etumatkaa muihin kilpakumppaneihin tekemällä omatoimisen harjoittelun erityisellä huolellisuudella ja panostuksella, yhtälailla nyt voi jäädä muista jälkeen luistamalla itse omatoimisesti tehtävästä harjoittelusta…


Lisää vinkkejä omaan omatoimiharjoitteluun saa NJS:n youtube kanavalta ja Palloliiton harjoituspankista:https://www.palloliitto.fi/ajankohtaista/vinkit-omatoimiseen-harjoitteluunMyös Fysio-Otson Harjoittelupaketilla saa tukea fyysiseen harjoitteluun, ja samalla tuet myös seuraa:https://www.facebook.com/210617112908943/posts/568230083814309/?vh=e&d=n

Vaikka seuran päätoimiset valmentajat ovat olleet lomautettuina, ei silti ihan laakereillaan olla lepäilty.Seura on pitänyt viikottain palavereita asioiden kehittymisestä, eteen tulleista haasteista ja tilanteen muutoksista sekä suunniteltu erilaisia mahdollisia skenaarioita joukkueharjoittelun ja pelitoiminnan palaamisen varalle.Valmentajat ovat myös kouluttautuneet aktiivisesti eri etäkoulutuksilla.

Suomen hallitus käsittelee rajoitteiden mahdollisia muutoksia sunnuntaina 3.5. ja Suomen Palloliitto käsittelee ja ohjeistaa asiassa maanantaina 4.5.NJS käsittelee omaa toimintaansa koskevia asioita ja mahdollisia uusia käytäntöjä tiistaina 5.5., jonka jälkeen seura linjaa oheita ja käytäntöjä kootusti koko seuralle paikallisen toiminnan osalta.

Tsemppiä kaikille etäharjoitteluun, jaksetaan vielä vähän aikaa puristaa niin kyllä tästä vielä pelaamaan ja treenaamaan päästään!

Terveisin,

Tuomo Saarnio valmennuspäällikkö

Teemu Savukoski kehityspäällikkö

Asko Jortikka junioripäällikkö

VastaaLähetä edelleen
Recent Posts