Äitienpäivänä ja kaikkina muinakin päivinä

 In Etusivu, NJS

Futisäidin määritelmänä voisi olla että hän on tehokas ja tottunut työskentelemään kiireen keskellä ja hallitsemaan suuri kokokonaisuuksia. Tavoitteena on pyörittää arkea, jossa pelaaja ehtii suht oikeissa kamoissa ajoissa harjoituksiin, treenivaatteet käyvät aika ajoin pesukoneessa ja jotain ruokaa on jääkaapissa.

Vastuulla on siis pelaajan varustereskontra, ruokahuolto, henkinen valmennus, taloushallinto sekä logistiikkapalvelut. Tutuiksi tulleita ovat futisslangi, tsemppipuhe, lohdutussanat ja kannustushuudot.

Suomalainen jalkapalloperhe ei tulisi toimeen ilman em. henkilöä. Osa äideistä ja isistä odottaa jo innolla alkavaa futiskautta, siihen tulee valmistautua erityisen huolella tänä vuonna ja noudattaa annettuja ohjeita, jotta pysyisimme kaikki terveinä.

NJS toivoo, että jokainen katsoisi Palloliiton ohjevideon jossa tiivistetään ohjeet pienryhmäharjoittelun rajoitusten aikana https://www.palloliitto.fi/videot/palloliitto/ohjeistukset-harjoitteluun-rajoitusten-aikana

Lisätietoa https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/palloliiton-paivitetyt-ohjeistukset-pienryhmaharjoitteluun

Tänään vietämme äitienpäivän lisäksi myös unelmien liikuntapäivää ja haastan kaikkia NJS pelaajat äiteineen lenkille ja pomputtelemaan kymmenen kertaa palloa ilmaan. #unelmienliikuntapäivä

LOPUKSI haluamme toivottaa sinulle iloista äitienpäivää eilen, tänään, huomenna. Ihan joka ikinen päivä. #palokärkisydän#äitienpäivä#unelmien liikuntapäivä

Recent Posts