Toukokuun pienryhmäharjoittelu

 In Etusivu, NJS

NJS on jakanut joukkueiden pienryhmäharjoittelun harjoitusvuorot toukokuulle perustuen palloliiton ohjeisiin https://www.palloliitto.fi/videot/palloliitto/ohjeistukset-harjoitteluun-rajoitusten-aikana

Vuorot on jaettu ilmoittautuneiden pelaajamäärien sekä ikäluokan/joukkueen harjoitusmäärä tarpeen mukaisesti, huomioiden myös valmennuksen onnistuminen.

Tarjoamme kaikille seuran ikäluokkajoukkueille mahdollisuuden pienryhmäharjoitteluun vähintään 2 kertaa viikossa. Seuran nappulaikäisille tarjotaan toukokuun ajan kotiharjoitteluohjeita videoiden avulla.

Pääasiassa on jaettu tunnin vuoroja, joissa on mukana viiden minuutin siirtymäajat eli harjoitus alkaa 5min kenttävuoron alun jälkeen ja päättyy 5min ennen kenttävuoron päättymistä. Lämmittely suoritetaan kenttävuorolla.

Tunnin vuoron rajallisuudesta suhteessa joukkueiden pienryhmämääriin on osa vuoroista myönnetty myös 1,5h-2h mittaisena joukkueelle, jolla esim. 4 tai 5 pienryhmää. Näin mahdollistetaan esim. 1,5h mittaisen vuoron aikana, että kentällä pystyy joukkueen 4 tai 5 pienryhmää harjoittelemaan 40min/pienryhmä. Muistetaan, että kentällä voi olla samaan aikaan max 30 henkilöä esim. 24 pelaajaa ja 6 valmentajaa. Joukkue vastaa pienryhmien jakamisesta annetuille vuoroille voimassa olevien ohjeistusten mukaisesti.

Palloliiton/seuran antamien pienryhmäharjoitteluohjeiden noudattaminen on erittäinen tärkeää!

Linkki videoon: https://www.palloliitto.fi/videot/palloliitto/ohjeistukset-harjoitteluun-rajoitusten-aikana

Tässä kohdassa NJS on suunnitellut vuorot siis toukokuun loppuun pienryhmäharjoittelun osalta. Tiedotamme kesäkuun vuoroista toukokuun viimeisellä viikolla, kun olemme saaneet lisätietoja kesän sarjaohjelmien aikatauluista sekä mahdollisuudesta käyttää hallia harjoitteluun/pelaamiseen.

Huomioittehan että vuorojen jakaminen nykyisillä ohjeilla, tiloilla, joukkueilla sekä valmentajilla on äärimmäisen haastavaa.
Ja sen että tämä tilanne on vain muutaman viikon mittainen, selviämme tästäkin haasteesta varmasti

– Yhdessä.

Recent Posts