N1D: PKKU – NJS

 In Etusivu, N1, N1 Raportit, NJS

Palokärkinaisten  matka 1-divisionassa sai kohtuullisen hyvän alun, kun peli PKKU:ta vastaan lauantaina 13.6. päättyi 1-1 tasapeliin. Vaikka pisteet tuusulalaisten kanssa jouduttiin jakamaan, kotiinviemisiksi palokärjillä oli yksi tärkeä piste, ja usko omaan tekemiseen. Ennen kauden avausta takana olikin vain yksi pelattu harkkapeli EBK:ta vastaan. 

Ensimmäisen puoliajan alku oli NJS:n puolelta hiukan takkuinen. Syötöt olivat huolimattomia, ja ilmassa oli selvästi jännitystä. Kuitenkin alkujännityksestä päästyään naiset saivat pelin pyörimään, ja varsinkin laidoilla Peppi Pisilä ja Henna Suorela pääsivät haastamaan PKKU:n puolustuslinjaa kuljetuksilla maalia kohti.

PKKU:n taktiikka tuli palokärkinaisille ensimmäisestä minuuteista lähtien hyvin selväksi: prässi oli korkea ja armottoman kova. Palokärkien maalivahti, Yhdysvalloista Suomeen kesäksi tullut Jenni Aarniva, joutuikin usein avaamaan peliä pidemmällä ohittaakseen korkean prässin.

PKKU onnistui ensimmäisellä puoliajalla luomaan vaarallisia tilanteita NJS:n maalille. Joukkueen näppärät ja nopeat hyökkääjät pääsivät monesti laukomaan NJS-maalivahtia kohti, Aarnivan torjuessa vedot huikealla tavalla. Vaarallisimman paikan PKKU onnistui luomaan aivan ensimmäisen puoliajan lopussa kulmapotkusta, kun peliä oli pelattu noin 40 minuuttia. PKKU onnistui kulman jälkitilanteesta luomaan vedon, jonka väliin Aarniva sai kuitenkin näppinsä. Näin ensimmäinen puoliaika päättyi lukemin 0 – 0.

Toinen puoliaika oli tahtojen taistelu. Ilma oli todella lämmin, joka alkoi näkymään molempien joukkueiden pelaajissa. Pelissä syntyneitä maaleja saatiin odottaa kuitenkin aivan toisen puoliajan loppuun asti. Ottelua oli pelattu 78 minuuttia, kun puoliajalla kentälle tullut Anni Pajuoja sai pallon laidassa, ja keskitti pallon onnistuneesti pystyynjuoksun tehneelle Heidi Hellgrenille, joka tökkäsi pallon PKKU maalivahti Sesilia Pelkosen taakse.  Näin naiset siirtyivät 0 – 1 johtoon. 

PKKU:n tasoitusta saatiin odottaa vain 3 minuuttia, kun puolustustilanteessa NJS:n toppari Pinja Eklundia vastaan ollut PKKU hyökkääjä kaatui maalivahtialueen sisällä. Tuomarille tilanne oli selvä: pallo vietiin pilkulle. PKKU:lta pilkkua asteli vetämään Anna-Kaisa Hannuksela, joka viimeisteli rangaistuspotkusta pelin tilanteeseen 1 – 1.

Loppua kohden peli muuttui varsinkin vastustajan puolelta pitkän pallon heittämiseksi. Naiset jaksoivat kuitenkin uurastaa loppuun asti kuumassa säässä, joka on jo itsessään loistava työ! Puolustuksesta etenkin Emmiina Taivassalo ja Hertta Lammio sekä keskellä pelannut Peppi Puhakka ansaitsevat maininnan hyvin pelatusta pelistä. 

Naisten pelit jatkuvat jo keskiviikkona 17.6. kun Klaukkalan tekonurmelle vastustajaksi saapuu, voisiko jopa sanoa, ennakkosuosikki HPS.

NJS

6 Kantelinen Paula

13 Suorela Henna

14 Eklund Pinja

16 Hippi Jenna

17 Pisilä Peppi

18 Taivassalo Emmiina

20 Siponen Tuuli

21 Aarniva Jenni

22 Puhakka Peppi

55 Tuominen Erika

82 Lammio Hertta

Vaihtopelaajat:

3 Leskelä Ella

5 Hiltunen Nette-Nina

11 Pajuoja Anni

27 Laine Tia

33 Helanne Anette

40 Hellgren Heidi

PKKU

1 Pelkonen Sesilia

2 Hannuksela Anna-Kaisa

4 Salmela Leena

10 Kainsalo Susanna

12 Laine Selja

22 Muikku Iida

31 Toivonen Heini

33 Liljedahl Iida

43 Hokkanen Alisa

80 Liukkonen Jasmina

Vaihtopelaajat:

8 Thind Navjot

11 Ropponen Elina

15 Salo Saskia

30 Liljedahl Ia-Beate

Recent Posts