NJS kohtaa toisella kierroksella raudanlujan HPS:n

 In Etusivu, N1, N1 Ennakot, NJS

NJS – HPS

Klaukkalan tekonurmi 17.6. klo 19

Palokärkien vieraaksi ensimmäiseen kotiotteluun Klaukkalan tekonurmelle saapuu Helsingistä tuleva HPS. HPS osoitti jo viime kaudella kuuluvansa 1-divisioonan eliittiin, kun jäi vain pisteen päähän Liigaan noususta. Palokärjillä on luvassa erittäin rankka keskiviikko, jos pisteet halutaan jäävän Klaukkalaan. 

HPS osoitti lujuutensa jo 1-divisionan ensimmäisellä kierroksella, kun se kaatoi kotonaan FC Hertan  murskalukemin 12 – 0. Vaikka HPS on lokeroitu yhdeksi kovimmista 1-divisionan joukkueista ja lähtee tulevaan ottelun selvänä ennakkosuosikkina, ei palokärkien voitto ole mahdottomuus. PKKU-pelissä naiset osoittivat kurinalaisella puolustamisella ja prässäämisellä sen, että joukkue on valmis 1-divisionan koviin peleihin. 

Myös NJS:n miesten edustusjoukkue pelaa kauden ensimmäisen kotipelinsä keskiviikkoiltana. Klaukkalan urheilupuistoon odotetaankin helteisen sään lisäksi paljon innokkaita katsojia.

Saavu siis paikalle, ja ota varaslähtö juhannukseen hyvän tunnelman ja jalkapallon merkeissä!

Recent Posts