NJS ja Nordic Keeper yhteistyöhön

 In Etusivu, NJS

NJS ja huippuluokan maalivahdin hanskoja maahantuova Nordic Keeper ovat sopineet yhteistyön aloittamisesta.

NK tuo mallistonsa seurahinnoilla myyntiin NJS:n maalivahdeille ja seuran maalivahtiharjoitukset nimetään Nordic Keeper-maalivahtikouluksi.

NJS saa sopimuksen myötä seurahintaisten tuotteiden lisäksi yhteistyökumppanin ja ammattivetäjiä seuran maalivahtileireihin, valmentaja- ja pelaajakoulutusta leireille, materiaaleja maalivahtivalmennuksen tueksi sekä mahdollisuuden jatkokoulutuksiin.

Sopimus tuo vahvan lisän NJS:n maalivahtivalmennukseen, jossa jo nyt on mukana edustusjoukkueen maalivahti Otso Knuuttila sekä Veikkausliigassakin pitkään valmentanut Petri Pyhältö. Molemmat ovat jo pidempään käyttäneet Nordic Keeperin hanskoja, ja kaksikko seisookin hanskojen laadun takana.

-”Laadukkaat hanskat ja monipuolinen mallisto varmistavat, että jokaiselle NJS veskarille löytyy yhteistyön myötä sopivat työvälineet”, Pyhältö ja Knuuttila toteavat.

-”NK yhteistyön myötä pystymme vahvistamaan seuran laatua maalivahtivalmennuksessa entisestään ja saamme ammattilaisen taustamme tueksi. Sopimus sopii erinomaisesti tavoitteisiimme seuran kehittämiseksi ja toivomme tietysti, että sopimuksesta on molemmille osapuolille hyötyä”, valottaa NJS:n Kehityspäällikkö Teemu Savukoski sopimuksen taustoja.

”Sopimuksen ytimessä ovat leiri- ja valmennusyhteistyö sekä se että NJS:n maalivahdit ja joukkueet myös hyödyntävät seurahintaisten tuotteiden hankinnan. Seuralle ei ole kuluja sopimuksesta, joten tässä on mahdollisuudet todelliseen win-win tilanteeseen kaikilla osapuolilla, kun itse hanskatkin ovat huippulaatua”, Savukoski päättää.

Nordic Keeperin puolelta kumppanuutta hoitaa Juho Luukkonen.

”On hienoa aloittaa yhteistyö NJS:n kanssa. Nordic Keeperin tavoite on olla mukana tukemassa koko suomalaista maalivahtitoimintaa ja sen kehitystä, tähän NJS yhteistyö sopii enemmän kuin hienosti”, kommentoi Juho Luukkonen Nordic Keeperiltä.

-”Pystymme auttamaan seuraa mm. maalivahtileireissä sekä tukemaan joukkueita ja valmentajia maalivahtivalmennuksen kehittämisessä, tarvittaessa pystymme myös sparraamaan suoraan itse seuran maalivahteja heidän kehityskohteissaan”, Luukkonen jatkaa.

Juho Luukkonen toimii tällä hetkellä mm. Veikkausliigan RoPS:n maalivahtivalmentajana, alueellisena valmennusosaamisen kehittäjänä sekä Palloliiton maalivahtikouluttajana.

NK maalivahdinhanskojen mallisto ja eri hanskakokoja on saatavilla jatkossa seuran toimistolta esimerkiksi harjoituksiin sovitettavaksi. Tilaukset hoidetaan suoraan sähköpostitse, mallinimet ja mallilistat toimitetaan joukkueille ja ne löytyvät jatkossa myös sovitusmalliston yhteydestä.

Toimitusmaksu 7,90€ Mikäli tilaat 2 tai useammat, toimitus maksuton!

Muista mainita tilauksen yhteydessä NJS Tilaukset: nordickeeper@gmail.com Tai puh. 0407657082

Recent Posts