NJS:n vieraaksi Klaukkalaan saapuu nousukarsinnoista tuttu FC Hertta

 In Etusivu, N1, N1 Ennakot, NJS

Lauantaina 27.6. taas mennään, kun palokärkien vieraaksi Klaukkalan nurmelle saapuu Joensuusta tuleva FC Hertta. 

Joukkueiden kaudenavaukset ovat olleet hyvin erilaiset. Kun palokärjet onnistuivat tuomaan ensimmäisestä 1-divisioonan pelistään pisteen Klaukkalaan, joensuulaiset joutuivat lähtemään kotiin pisteittä HPS:n voittaen heidät 12-0.

NJS:n ja FC Hertan edellisestä kohtaamisesta on jo vierähtänyt tovi, sillä viimeksi joukkueet ovat pelanneet keskenään vuonna 2017. Tuolloin joukkueet kohtasivat nousukarsinnan merkeissä niin Klaukkalassa kuin Joensuussakin. Molemmat ottelut päättyivät joensuulaisten voittoon.

Palokärjet ovat pelanneet yhden kierroksen enemmän kuin joensuulaiset. Naisten viimeisin peli ennen juhannusta päättyi HPS:ää vastaan  0 – 4 ( 0 -3 ) tappioon. Vaikka pisteet eivät ensimmäisestä kotipelistä jääneet Klaukkalan tekonurmelle, pelistä jäi positiivinen fiilis, varsinkin puolustuksesta ja vastahyökkäyksistä. 

Kolmea pistettä lähdetään siis jahtaamaan Klaukkalan nurmella klo 15. Nähdään siellä!

Recent Posts