Näytön paikka NJS tytöille

 In Etusivu, NJS

Kesän Helmariturnaus on yksi futiskesän huippuhetkiä. Kohokohta, näytön paikka. Paljon kohtaamisia ja intohimoisten futisihmisten keskusteluja Eerikkilässä on luvassa. Tänä vuonna Helmariturnaukseen osallistuvat pelaajat ovat syntyneet pääosin 2005.

Pelaajat turnaukseen valitaan Palloliiton tyttöjen aluevalmentajien toimesta, pelaajatarkkailun perusteella. Eerikkilään saapuu alueellisesti jaettuna kymmenen joukkueellista pelaajia. Myös Helmariturnauksen joukkueiden valmentajat ovat aluevalmentajien valitsemia. Tapahtuma on laaja-alainen koulutus- ja oppimistapahtuma, huippuolosuhteissa. NJS:stä tuohon näytön paikkaan on valittu 4 tyttöä ikäluokasta 2005 syntyneet Senja Haikola, Juuli Kakkola, Maria Ahvenainen ja Peppi Luukkanen sekä nykyään HJK:ta edustava Milla Räisänen joka on NJS kasvatti. Lue lisää Helmariturnauksesta https://www.palloliitto.fi/maajoukkueet/tytot/helmariturnaus

Onnea ja menestystä tytöille Helmari turnaukseen!

Recent Posts