Klaukkalaan naisten vieraaksi saapuu sarjassa toisena oleva VIFK

 In Etusivu, N1, N1 Ennakot, NJS

Naiset kohtaa 22.8. uuden vastustajan Klaukkalassa, kun VIFK saapuu Vaasasta asti haastamaan palokärkiä

Lauantaina taas mennään, kun NJS:n vieraaksi Klaukkalaan saapuu uusi tuttavuus, Vaasasta tuleva VIFK. Vaasalaisilla kausi on edennyt hyvin, sillä pisteitä yhdeksästä ottelusta on kerääntynyt yhteensä 19. 

VIFK:n syyskierros on alkanut seuraavasti: Pistemenetykset IK Myrania sekä HPS:ää vastaan. Rovaniemeltä kuitenkin vaasalaiset saivat kaivettua kolme pistettä mukaansa, voittaen Rovaniemen palloseuran 0 – 1.

Palokärjet ovat tämänhetkisen tilanteen mukaan sarjassa yhdeksäntenä, kahdeksalla pisteellä. Syyskierroksella pisteitä tuli viime kotipelistä, kun palokärjet onnistuivat voittamaan Rops:in maalein 2 – 0. 

Vaikka VIFK on saanut kerättyä hyvän määrän pisteitä, varsinkin alkukaudesta, ei voittaminen palokärjiltä vaadi muuta kuin hyvän oman pelin ja maltin. Tulkaa siis Klaukkalan nurmelle klo 14, silloin peli potkaistaan käyntiin!

Recent Posts