Nurmijärven Jalkapalloseura hakee valmentajia

 In Etusivu, NJS, Rekrytointi

Nurmijärven Jalkapalloseura hakee päätoimisia ja osa-aikaisia valmentajia tyttö- ja poikajoukkueisiin U10-U13 ikäluokkiin, sekä tyttöpuolella myös B- ja C-ikäluokkiin. 

Nurmijärven Jalkapalloseura on alueensa suurin liikuttaja. 

NJS tarjoaa jalkapallon harrastusmahdollisuuksia aina päiväkoti-ikäisestä pitkälle aikuisikään ja soveltuvasta jalkapallotoiminnasta aina kilpailulliselle tasolle saakka. Kaudella 2020 seuran edustusjoukkueet pelaavat Naisten Ykkösessä sekä Miesten Kakkosessa. Teemme seurana aktiivista yhteistyötä lähialueen seurojen kanssa sekä huipputasolla liigatasolle saakka että grassroots toiminnan tasolla. 

Seurassa työskentelee tällä hetkellä 7 päätoimista työntekijää ja pelipasseja seurassa on tällä hetkellä vajaa tuhat, (952 kpl maaliskuu 2020).

Nurmijärven Jalkapalloseura hakee valmentajia U10-U13 ikäisiin, lapsuus- ja nuoruusvaiheen joukkueisiinsa sekä tyttö- että poikapuolella.

Haemme sekä päätoimisia että osa-aikaisia valmentajia, tarkemmat joukkuevalinnat ja vastuut ratkaistaan yhdessä seuran valmennuksesta vastaavien kanssa.

Lisäksi haemme valmentajia tyttöpuolen vanhempiin ikäluokkiin B- ja C-junioreihin.

Toivomme että olet kouluttautunut vähintään UEFA C -valmentajaksi, UEFA C+ tai UEFA B -valmennuskoulutukset ovat plussaa.

Sinun ei tarvitse olla vielä valmis ammattilainen, etsimme erityisesti aktiivisia, innostuneita ja kehittyviä valmentajia ja koulutamme seurana myös aktiivisesti valmentajiamme.

NJS:n valmentajat ovat viimeaikoina päässeet hyvin myös urallaan eteenpäin, seurasta on kasvanut valmentajia aina liigatasolle saakka.

Pääset myös mukaan aktiivisesti kehittyvän seuran toimintojen ja valmennuslinjan kehittämiseen yhdessä seuran muiden valmentajien ja päätoimisten kanssa.

Mikäli kiinnostuit, laita vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksen kanssa seuran Valmennuspäällikkö Tuomo Saarniolle:

valmennuspaallikko@njs.fi

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä Tuomoon saman sähköpostin kautta tai soittamalla:

041 443 0120 / Tuomo Saarnio

Hakuaika päättyy sunnuntaina 20.9 klo 22.00. Haastattelemme jo hakuaikana, joten laita hakemuksesi mielellään pikapuolin.

Recent Posts