Ennakko: NJS – PK-35 sunnuntaina

 In Etusivu, M1, M1 Ennakot, NJS

Sunnuntaina Palokärkien kotinurmelle saapuu vieraaksi lohkoa selkeästi johtava Pallokerho-35. Peli alkaa klo 17.00.

Joukkueet kuuluvat samaan aluelohkoon ja ovat siksi kohdanneet tällä kaudella jo kahdesti PK-35:n kotikentällä Pihlajamäessä. Ensimmäinen ottelu päättyi PK-35:n selvään, toisella puoliajalla syntyneeseen 4 – 0 voittoon. Toisella kerralla NJS meni aluksi johtoon, PK tasoitti ja teki toisen jakson yliajalla palokärkien suureksi harmiksi voittomaalin. Jos suunta jatkuu, voisi Palokärjiltä odottaa kotikentällään pisteitä vahvalta ennakkosuosikilta. Palokärjille näyttää sitä paitsi sopivan kotikenttä ja altavastaajan asema. Se tuo peliin asennetta.

PK-35 on vahva erityisesti kotikentällään, jossa se ei ole menettänyt pistettäkään ja ainoan maalin sen kotiverkkoon on laukonut NJS:n Miro Salminen. Ainoan tappionsa PK-35 koki avausottelussa Reippaalle ja toinen pistemenetys tapahtui Hongan vieraana Tapiolassa, jossa peli päättyi maalittomaan tasapeliin. Kolme edellistä otteluaan PK-35 on voittanut maalin erolla: PKKU kaatui vieraissa 2 – 3, NJS kotona 2 – 1 ja JäPS vieraissa 0 – 1. Kaiken kaikkiaan PK-35:n maalisaldo on kuitenkin komea; 23 tehtyä ja vain viisi päästettyä.

Myös NJS on pelannut viime aikoina vähämaalisia otteluita: kotona PKKU:n kanssa tasan 1 – 1, tappio PK:lle vieraissa 2 – 1 ja 1 – 2 vierasvoitto uudelleen vastaan tulleesta PKKU:sta.

NJS on pelannut kotiottelut kesäkuisen MiPK tappion jälkeen hyvin tuloksin. PEPO kaatui 3 – 0, PKKU:n kanssa päädyttiin 1 – 1 tasapeliin ja JäPS voitettiin 2 – 1. PK-35 on vahva ennakkosuosikki ja kova joukkue, joten Palokärkien pitää laittaa kaikki peliin jatkaakseen kotiotteluiden pisteputkea.

Ennusteiden mukaan sade päättymässä ennen kuin ottelu potkaistaan käyntiin Klaukkalan nurmikentällä klo:17, tervetuloa!

Teksti Matti Murto ja Tommi Paananen

Miro Salminen on iskenyt tällä kaudella Pihlajamäessä vierasjoukkueiden kauden ainoan maalin. Toivottavasti Miron kolmen ottelun maaliputki saa sunnuntaina jatkoa.
Niko Aittasalmi #7 on kuntoutunut ja mukana kokoonpanossa ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Ottelutapahtumassa vierailulla myös NJS kasvatti Tino Purme.
Recent Posts