Muutoksia NJS organisaatiossa

 In Etusivu, NJS

NJS on palkannut uudeksi vastuuvalmentajaksi lapsuusvaiheen joukkueisiin Sampo Yrjölän. Sampo on nuoresta iästään huolimatta jo pitkän linjan NJS toimija, ja hän on ollut mukana useana kesänä seuran nappulatoiminnassa ja pelannut seurassa pitkään.

Sampo tulee ottamaan vastuun pienten kenttien joukkueissa, tarkemmat joukkueet ja roolitukset tiedotetaan myöhemmin, kun koko valmennuspaletti saadaan valmiimmaksi. Lisäksi Sampo tulee kehittämään seuran viestintää ja markkinointia.

Sari Tommola palaa vanhempainvapaalta seuraan ja hänen kohdallaan koordinaattorin roolia tarkennetaan lähiaikoina yhdessä muiden seuran hallinnon henkilöiden kanssa käytävän uudelleen organisoitumisen pohjalta. Tiedotamme tästäkin lisää lähiaikoina.

Mikko Rantala ei puolestaan jatka seurassa, sopimus on purettu hyvässä yhteisymmärryksessä. Loppukauden ajan naisten edustusjoukkueen valmennusvastuun kantavat yhteisesti Miisa Uski, Mikko Ranta ja Tuomo Saarnio.

NJS toivottaa Sampon ja Sarin lämpimästi tervetulleeksi takaisin seuraan ja kiittää Mikko Rantalaa ja toivottaa menestystä tulevissa haasteissa.

Recent Posts