Muistutus koronaohjeistuksesta

 In Etusivu, NJS

Keusote tiedotti maanantaina 21.9.2020 joukkoaltistumisista koronavirukselle Klaukkalan jäähallilla. Terveysviranomaisilta ei ole tullut tietoa altistumisista, jotka olisi jäljitetty NJS:n toimintaan. NJS:n toiminnassa noudatetaan erityistä varovaisuutta ja olemassa olevaa ohjeistusta.

Urheiluseuratoimintaan ei saa tulla oireisena

Muistutamme edelleen, ettei oireisena tule lähteä urheilemaan ja harrastuksiin. Tartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi tulee noudattaa erittäin hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Joukkueenjohtajat ja valmentajat huolehtivat siitä, että joukkueet toimivat olemassaolevan ohjeistuksen mukaan.

Mikäli sinulla todetaan koronavirustartunta tai -altistuminen, ja olet ollut mukana NJS:n toiminnassa, ole yhteydessä toimisto@njs.fi.

Recent Posts